Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Gündüz Kahvesi
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Muhabbet Kuşları
Sayfalar: 1, 2
OriginaL
Siteye girince, günaydın, merhaba veya cıkarken iyi aksamlar vb mesajlarınız içindir bu baslık.

Çaylar şirketten efendim başlıkta yazdıgım üzere, ilk gelen çayı demler.biggrin.gif
ucan_kek
OOOOOO çaylar şirketten ama demlemesi bizden işe bak biggrin.gif hehe ama sen iste demliyim hemen smile.gif
Slm bu arada:) Nasılsınız sevgili mynaklar
OriginaL
Yok kurtardın bugün uçan kek, ben geldim sayılır ilk, ben demledim haliyle, iyiyim ben kendi adıma, sen nasılsın bakayım?wink.gif
ucan_kek
Yoookkk ben demlicem olmaz smile.gif iyiyim saol senin iyi olmanada sevindim bende kuru pasta falan getiriyimde çayın yanında iyi gider dimi smile.gif admin sos.gif :kek: smileyi istiyorum burda çok işimize yarıcak biggrin.gif
marmarali
ben geldiimm:rolleyes: mey dey mey dey sos.gif
ucan_kek
Slm arkadaşlar çayları demledim kek pogaca kuru pasta vs vs vs onlarda sizden hadi acıktım ben ya:D
sr_fatih
slm mynak halkı ben gele ...
marmarali al bakiim şu baklavaları koy mutfağa çay demlenince getirirsin biggrin.gif
marmarali
kek sen gelmişin ya işte hala kek istio tongue.gif tamam ben yemeklerşi tabaklara koyuyom fatih gel buraya kaçma dry.gif sofrayı kur hadi sleep.gif kek sende gel sleep.gif bakkaldan üç ekmek bi de gazete kap gel tongue.gif laugh.gif
ucan_kek
Emredersiniz smile.gif gazete ne olsun bakıyım smile.gif
nogayhan
bende bıskuvı getırdm
tommy
Avatarındakini alsam ben.wink.gif
ucan_kek
Gece kuşuna ozaman tommycim orda tüm soguk içicekler var biggrin.gif sen şimdilik çay iç biggrin.gif
tommy
Hizmette kaliteyi esas edinip, öğlenleri de satışa sunalım sayın yönetci arkadaşlarım.wink.gif
marmarali
höhöhöhhhyyyyt durun bakalım sleep.gif hadi sofraya dicem ama kimse yok sad.gif ben başlıom isteyen gelkir isteyen gelmez tongue.gif ooooo bayağııı güzeellmişş patlamis-misir.gif
ucan_kek
Geldiiiimmmmm çayımı koy çokk açım biggrin.gif neler var sofrada göremiyorum smile.gif
sems123
cay varsa alayım
OriginaL
QUOTE(sems123 @ 17.01.2008 -12:31) *
cay varsa alayım

Ah olsa bende alacagım ama.biggrin.gif

Selamlar efendiimmmm, hayırlı Cuma lar, bir cay demleyeyim ben herkes toplanana dek.

Çabuk tutun elinizi derim, yoksa hiç acımam içerip afiyetle hepsini. rolleyes.gif

capcup
Off ya dışardayım burdada çay yok original alacağın olsun aklıma getirdin çayı tongue.gif
ucan_kek
Misss gibi taze çay kokusu alıyorum acaba Original ablam mı demledi taptaze çayı smile.gif mastika.gif
ucan_kek
Bugun çayı ben demledim degerli mynak üyeleri bugun aç degilim yiyecek bişey getirmenize gerek yok biggrin.gif rolleyes.gif
sr_fatih
donduyma waamıı donduyymaa biggrin.gif
marmarali
heheheyyyytt milleetttt biggrin.gif
capcup
Havalar çok soğudu off yaw sad.gif
marmarali
ee nasılsınız millet? ya benim hala sınavlar bitmesi sakarya üniversitesi ikinci döneme başlamış huh.gif neysee....

capcup sen nerdesin bakıyım neresi soğuk?? smile.gif
HerqeLe_qirL
ßen qeLDm
marmarali
hoş geldin rolleyes.gif
HerqeLe_qirL
Hoşbulduk nassın karakas.gif
marmarali
çok şükür yaauuurumm karakas.gif sen nassın
marmarali
neyse yaw ben ders çalışmaya gidiyorum dua edin bana mynak ailesi smile.gif sizleri seviyorum wink.gif ii günleeerrr topludans.gif
sr_fatih
tamam sen git biggrin.gif mynak bana emanet gözüm gibi bakarım kazanan.gif biggrin.gif ben gözün arkada kalmasın biggrin.gif başarılar bying:D
ucan_kek
QUOTE(marmarali @ 31.01.2008 -14:55) *
neyse yaw ben ders çalışmaya gidiyorum dua edin bana mynak ailesi smile.gif sizleri seviyorum wink.gif ii günleeerrr topludans.gif

Çalış çalış espiri yapmaya benzemez ders çalışmak biggrin.gif Benle uğraşmayada benzemez ona göre dikkat et tongue.gif
marmarali
saat 13,30 da sınava girçem o saatten önce girip okuyan herkesten ricam ne olur dua edinn aglamak.gif
OriginaL
QUOTE(marmarali @ 01.02.2008 -09:11) *
saat 13,30 da sınava girçem o saatten önce girip okuyan herkesten ricam ne olur dua edinn aglamak.gif

Canım ben dua edecegim senin için, zihnin acık olsun insallah.

İstedigin gibi gecmesini diliyorum sınavının. kazanan.gif

Dur gitmeden su yaptıgım çayı da iç bakayım, bir acılsın gözün.

Cebine de bir tane cikolata. biggrin.gif

Hayde simdiii hazirsın.
ucan_kek
Başarılar dualarımız seninle merak etme marmaralı smile.gif Original banada çay var mı ?
OriginaL
Var var olmaz mı? Hemen kap kupanı gel. Yoksa benden kimseye kalmayacak.biggrin.gif
ucan_kek
Kaptım geldim kupamı şöyle en demlisinden alıyım smile.gif kek pogaca getirdim yeriz cayın yanında biggrin.gif
marmarali
yettim garreeee kacis.gif sınavım çok iyi olmasa bile ortalamanın üstünde geçti yahoo.gif umarım geçerim rolleyes.gif her şey için teşekkür ederim arkadaşlar dualarınız olmasa olmazdı smile.gif iyi ki varsınız cicekler.gif
ucan_kek
Duaların az etkisi vardır asıl sen kendi çalışmanla geçtin smile.gif saçmalıyorum idare edin smile.gif
sr_fatih
hooppiii biggrin.gif çayıdemledim ... çaylar şirketten yalnız geçen marmaralı arkadaşımız bütün bardaklarımızı yıkarken kırınca bardaksız kaldık kapın gelin bardaklarınızı
ucan_kek
Geldimm kaptım bardagımı geldim smile.gif içide dolu hatta sana zahmet olmasın diye kendi çayımı kendim koydum biggrin.gif
sr_fatih
heh şöle yaa biggrin.gif kahve milleti insanları toplanın yamacıma size 3.muratla bi hikayemizi anlatayım

önce bi yoklama alalım gelmeyenler ben yokum desin biggrin.gif
marmarali
3. murat kim ohmy.gif
akin_bera
Günaydın Mynak ailesi.Gününüz iyi geçer inşallah.
MogaLLaN
oO0 bune ya boyLe kımseLer yok ortaLıkta
MogaLLaN
Ya burası ne kadar cansız olmus boyle yapmayın
marmarali
mogallan çığlıklarını duydum ve geldim biggrin.gif selamun aleyküm mynakımın gülleriii sizleri çok özlediimm sad.gif sınav dönemim ve bilgisayarımdan uzağım pek giremiyorum sad.gif kusuruma bakmayın olar mı sad.gif bakcanız mı kusura karakas.gif
HerqeLe_qirL
sLm ahALiiİİİİiiiiiiiiiiiiiiiiiiİİİİİİİii
ucan_kek
Selammm nasılsın hergele ???
HerqeLe_qirL
iim ucankek sen ?***
ucan_kek
iim bende saol çay war mı ya da kahve ? rolleyes.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.