Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: japonlar sinek egitmiş
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Garip Olaylar
arapmustafa

Adamlar Artık kendılerınI asTılar Bunu Kesın Izleyın ŞaşırcakSInız
MogaLLaN
japonLar ne zmn normaL oLdukı
arapmustafa
vallahi çok haklısın da bunun olacagı hiç gelmezdi aklıma
marmarali
Ben de bakteri eğitiyorum tongue.gif streptococcus pneumoniae cool.gif hihiihih biggrin.gif yaklaşık üç milyon oldular bayramda el öpçekler tongue.gif laugh.gif
arapmustafa
o ne ya yaklaşık 3 milyon oldular biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
marmarali
bakteri abisi üç günde bi milyonu geçiyolar tongue.gif bi görsen tongue.gif çok şekerler huh.gif tongue.gif unsure.gif laugh.gif
admin
QUOTE(marmarali @ 15.01.2008 -00:27) *
bakteri abisi üç günde bi milyonu geçiyolar tongue.gif bi görsen tongue.gif çok şekerler huh.gif tongue.gif unsure.gif laugh.gif

Fotoğraflarını isteriz smile.gif Bu arada o sinekler sarhoş olmuş gibilerdi tongue.gif
marmarali
ancak seneye sad.gif ama söz çekerim wink.gif

banyo yaparlarken tongue.gif laugh.gif
VINDIESEL
ben bunların eğitilmiş olduklarına kısmen katılmıyorum.. tamamen biyoenerjiyle ilgili bişey olduğunu düşünüyorum. sinekler mayışıyor görüldüğü gibi.. zaten o kıvama gelen hangi sineğe verseniz topu aynı şeyi yapar.. tecrübeme dayanarak söylüyorum biggrin.gif tongue.gif
arapmustafa
güzel bir yorum ama yine de büyük başarı bence
VINDIESEL
tabiki büyük başarı.. insanın kendi biyoenerjisini kontrol edebilmesi için çok fazla beyin egzersizi filan yapması lazım.. her bünye kaldıramaz bunu. mesela bunları yapabilmek için hiç yağlı yiyecek ve et türü şeyler yenmemeli sürekli sebze olmalı.. bi süre ilgilenmiştim. baktım kaşığın eğilceği filan yok salladım biggrin.gif
arapmustafa
zuhhahahahahha boşver ya etsiz yaşam düşünemiyorum ben
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.