![]() ![]() |
imdatttttttttt |
04.02.2008 -14:14
|
|||||
|
Hızlı Mynak ![]() ![]() ![]()
|
profilimi duzenleyemiyorum surekli yetkililerle irtibat kurun diyooo yardım edin noluyyyy tipsiz kaldımmm:( |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -14:18
|
|||||
![]() ·.·• レoイu丂 •·.· ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Bu benim halledebilecegim bir şey degil sanırım, yine de bir bakayım. Admin gelir gelmez eminim sorun düzelecektir. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -14:25
|
|||||
|
|
burdan yetkililere sesleniyorum estetik cerrahlarına, hacker'lara hemşirelere herkese lutfen tipimi düzeltmeye yardımcı olun:::::::::::::::
|
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -14:27
|
|||||
|
QUOTE(nitro_ghost @ 04.02.2008 -11:25)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! burdan yetkililere sesleniyorum estetik cerrahlarına, hacker'lara hemşirelere herkese lutfen tipimi düzeltmeye yardımcı olun::::::::::::::: Tamam sabır bir hele, ben neşteri kapıp geliyorum.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Benzetecegim seni bir şeye. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -14:42
|
|||||
|
|
işte yaaa yurdum insanı ne olursa yapar:) desene orjinalde ne iş yapar sorusuna? ne iş olursa yaparım cavabını veriyor:)
|
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -14:56
|
|||||
|
QUOTE(nitro_ghost @ 04.02.2008 -11:42)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! işte yaaa yurdum insanı ne olursa yapar:) desene orjinalde ne iş yapar sorusuna? ne iş olursa yaparım cavabını veriyor:) İşimiz üyelerimize yardım, sen burada imdat demissin. Ben nasıl gönlüm rahat oturayım orada degil mi? Kosuverdim imdadına.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Ama senin buna, pek gönlün yok gibi geldi bana.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Neyse isin esprisi bir yana, adminimiz gelir, sorununu cözer insallah.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -15:44
|
|||||
![]() ZıMbIrTı... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
ilaç lazımmı ağalar (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) puhahaha hemen rant arayışına girdim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -15:51
|
|||||
|
|
hemşire hanımda gelmişşşş:)
|
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -16:02
|
|||||
|
hemşire deil (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) eczacı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -16:07
|
|||||
|
|
anammm bi imdat diyene bukadar yardım geliyosa imdattt imdattt 1000kere imdat:)
|
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -21:02
|
|||||
|
Yeni Mynak ![]() ![]()
|
QUOTE(nitro_ghost @ 04.02.2008 -11:14)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! profilimi duzenleyemiyorum surekli yetkililerle irtibat kurun diyooo yardım edin noluyyyy tipsiz kaldımmm:( Ben yeni üye oldum böyle bir sorun göremedim. Daha doğrusu bahsettiğin tarz bir sorun yok gibi. Bu sorunun nedeni internet explorer ve temp dosyaları olabilir. Önbellek vs dosyalarını temizledikten sonra internetten firefoxu indirip dene bence. Bende firefox var sorunsuzca düzenlememi yapabiliyorum. ![]() Rock ve Metal Birliği
---- Bir ülkenin geleceği, mühendislerinin yetenekleri ile sınırlıdır! Türk, öğün, çalış, güven. |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -22:51
|
|||||
|
|
indirdim osmanix firefox u ama yok yok yok yapamadım:) bende alıstım galiba bırak dagınık kalsın dedim:)
|
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -11:50
|
|||||
|
admin admin duy sesimizi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -11:52
|
|||||
|
|
bu marmaralıyla nitronun imdat sesleri:)
|
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -12:36
|
|||||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]()
|
Ben gerekli yönergeleri özel mesajla iletmiştim arkadaşa. Sanırım arkadaşın java veya temp dosyaları ile ilgili bilgisayarında bir sorun var. Çünkü bahsettiği problemi tespit edemedik ve ayarlarımızdada bir sorun yok (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -13:02
|
|||||
|
Nitro ya sorun halledilmiş niye provakasyon yapıyosun ki (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -13:04
|
|||||
|
|
peki ben halletcem yani bundan sonrasını:)
|
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -13:18
|
|||||
|
Bir daha duymıyım olur olmaz şeyler için forumu doldurduğunu (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) şimdi dağılın hulleeemmm (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Ehehhe ben marmaralı deli marmaralı huleemm (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Neyse sorunun en kısa süree düzelir inşallah (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -13:32
|
|||||
|
|
inş. reis:)
|