Forum Hayatı=Gerçek Hayat |
![]() ![]() |
Forum Hayatı=Gerçek Hayat |
03.02.2008 -20:03
|
|||||
![]()
|
Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin........ Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum sussana!Banlanıcan şimdi........ Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum............. Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti......... ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
03.02.2008 -21:10
|
|||||
![]()
|
ya ama baba herkes gidiyo bende gitmek istiyorum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Daha fazla uzatma oğlum.Konu kitlenmiştir... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) sevgilim ya şu hanzo beni rahatsız ediyo (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Banlarım ben onu şimdi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |