![]() ![]() |
TURKCEMIZ süper 1968 - 2008 :)) |
22.04.2008 -00:21
|
|||||
|
Hızlı Mynak ![]() ![]() ![]()
|
> Yıl: 1968 > > 'Karşıma aniden çıkınca ziyadesiyle şaşakaldım ve çok > mütehassis oldum... > Nasil bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. > Buna mukâbil az bir müddet sonra kendimi toparlar gibi oldum. > Cemalinde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı... > Üstümü başımı toparladım, kendimden emin bir sesle > 'Akşam-i şerifleriniz hayrolsun' dedim..' > > Yıl: 1978 > > 'Karşıma aniden çıkınca fevkalâde şaşırdım ve duygulandım.. > Nitekim ne yapacağıma hüküm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. > Amma ve lâkin kısa bir süre sonra kendime gelir gibi oldum. > Nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı.. Üstüme çeki > düzen > verdim, kendimden emin bir sesle 'Hayırlı akşamlar' dedim..' > > Yıl: 1988 > > 'Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ve hislendim.. > Ne yapacağıma karar veremed im. heyecandan ayaklarım titredi. > Ama çok geçmeden kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni rahatlatan > bir > gülümseme vardi.. Üstüme çeki düzen verdim. kendimden emin bir > sesle > 'iyi akşamlar' dedim..' > > Yıl: 1998 > > 'Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ve duygulandım... > Fena halde kal geldi yani.. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da > bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim... Manitayı tavlamak için > doğruldum, artistik bir sesle > 'selam' dedim..' > > Yıl: 2008 > > 'Abi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yani ve duygu > durumum kabardı... > Oğlum bu is bizi kasar dedim, fena göçeriz dedim, enjoy durumları > yani... > Ama concon muyum ki ben, baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum > dedim, bu manita senin... 'Hav ar yu yavrum?'' > |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Similar Topics
| Konu Başlığı | Yanıtlar | Konuyu Başlatan | Okunma | Son Faaliyet | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
5 | admin | 168 | 01.01.2008 -02:38 Son İleti: erCANer |
|||
![]() |