![]() ![]() |
eczacının sesi:) |
05.04.2008 -22:02
|
|||||
|
Kelime: DERGAH - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için biraraya gelir aynı mekanda - Grup seks! - Çarpılırsın valla! - Ha... Tamam trafo! Kelime: KADINBUDU - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: TERLİK - neyle yürürsün - ayak! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumuşak yumuşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! -kuzu!!!:) - allah belanı versin pas! Kelime: DİZ - pantolonu nereye giyeriz? - bacağa? - hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır? - oha! Kelime: ZEBANİ - allahın meleklerinden biri. - cebrail. - ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor. - zebrail? - salakkk:) Kelime: DUVAK -Kadinla erkek birlesmeden önce, erkegin kaldirdigi sey -oha! kelime: TELEPATİ -hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee malsın sen valla.. kelime: TİMSAH -abi boöle hani kertenkele nedir? -hayvan -ne cins hayvan -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!!(yuhhh) >son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir. sure son 10 saniye... kelime: LAMBADA ekip1 bakan kisi: aha s ictiniz ekip2 anlatan kisi: sen öyle san. söyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar? ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: hastirr...bildiler lan.. kelime: van gogh (kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bülent ersoy!!! -herkes yıkılır:) kelime: ugur dundar anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ataturk? ekip1: herkes gülmekten iptal ! kelime: KRAMP anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon ....gülme sesleri kesildiginde sure coktan bitmistir:) kelime: seruven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus...kimse toplarlanamaz..) ) a: abi onu demiyorum neye düskündü? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (herkes öldü..(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ..) kelime: misir kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah belanı versin emre.... kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara... diskoya... sinemaya.. cafeye...bowlinge..alisverise...gezmeye.. ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa:)!! kelime:köpekbalığı -denizde ne olur? -dalgaa! -hayır ya öyle diil hani karadada var hav hav eder? -ha köpek -onun denizde olanı? -deniz köpeği! -o ne oglum? Kelime: Dip - Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü.. - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm.. Zık!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime: Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettiş - Ya geri zekalı mısınız bee,... Hani düdükleri vardır? - Antrenor?? Hakeemmm?? -yuh ya ne diyim ben sana.. Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa.. hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kelime: Bodur - Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - Maki - Peki nasıldır yani? - Kışlar ılık ve yağmurlu... - Puhahaha...!?! Kelime: Uçak - Havada uçar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu?...(bi yıkılma daha:)) Kelime: Kabarmak - Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur - Genleşir - Ha tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım - Krema - Başka, pastanın eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,...alıyım " diyo... Ne der orda, genleşme anlamına geliyo - Genleşti - Hayır lann,... Genleşti anlamına geliyo... - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo ??? 5 sn sessizlik… - Eveet... - Ben oynamıyom bunla yaa.../millet kopar:)/ Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi maldan başka cevap beklenemezdi zaten.. Kelime : Cin Tonik - İnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider? - Toniiik! Kelime : Sümüklü Böcek - Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var. - Salyangoz - Hah ona cok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nası yani hayvanın sümüğü mü var? - Evet. karafatma nedir? - Hamamböceği - Hah 2. kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamböc - Allah belanı versin gercekten..… Kelime: mini etek -erkek: hani ben sana hep giy derim de, sen de giymezsin ya.. -kız: don! -topluluk: ohaaaaa! -kızın sevgilisi: noldu kii? kelime: kestane - naynaynay kebap, yemesi sevap.. - oha abi bu n'asil tanimlama,kasmasaydin hic.. kelime:oyun -küçük insanların eğlenmek için yaptığı şey? -küçük insan? kelime: kaniş erkek: bahceye baglanan sadik 4 ayakli eleman varya kiz: kopek erkek: heh, onun kucuk ve sirin olani. kiz: doberman. erkek: oeehh kelime: hayta -mahallenin küçüğü... -piç! -????? kelime: kekik -yemege konur, ot gibi seyler -mayonez !!!! kelime:deniz anasi rakip:hani vucunun %90 ni su bu canlinin... xagon:insan. rakip:hayir hayir bu yeniyo japonlar cok seviyo hani bunu.. xagon:(bagirarak)sushi. rakip:pas... kelime: duvak - nikah gibi ? - düğün. - hah. düğünde kızın kafaya takarlar bunu, damat açar falan. - düvek - değil abi değiştir harflerin yerleri. - olm düvek işte. süre biter. - düvek ne lan ? - abi bizim orda öyle derler, düvek derler ben sayarım bunu. - siktir lan. kelime: işaret parmağı eowyn: onunla burun karıştırılır. bahacan : ayak ? kelime : devekusu -uni: biri buyuk biri kucuk iki hayvani al birleştir bir hayvan yap -!!??? kelime: ıska - kar topu savaşında bi kıza atarım, o da eğilir başını kaldırır ve ne der? - hayvan? hani bir zeyna var, bir de ne var? - memoli (hönk!!) kelime : stetoskop mal : dinlenir..... herkes : ........... mal : ağbi dinlenir herkes : ........... mal : ağbi dinlenir ya dinlenir... herkes : ne dion olm bi şeyler söyle ne bu walkman mi? mal : ya dinlenir işte bea. herkes : hay git yaa. ebenin a..ı dinle kelime:cerrah fatman: hani benim babamin isi ,adam keser..hani.... iso: cellat??? * |
||||
|
|
|||||
09.04.2008 -00:50
|
|||||
![]()
|
ne alakası var bunun eczacıyla beaaa (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
22.04.2008 -00:20
|
|||||
|
sen oku die yaptım:)
|
||||
|
|
|||||
19.06.2008 -11:34
|
|||||
![]()
|
hadi orda nbea (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) soaal (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ellerine sağlık....
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
26.06.2008 -12:08
|
|||||
![]()
|
Ben okumayayım o zaman (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´7¶¶¶? ?¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶$7´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶ø´´ ´´´´´´´´´´´¢¶¶¶¶¶7´´´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´7¶¶¶´´´´´´´? ?´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶ø´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´¢¶¶´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¶¶´1¶1´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¶o´¶¶´´´´´´´´´´? ?´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¶o´¶¶´´´´´´´´´´? ?´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶ø´7¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¢¶´´¶¶´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´¶¶´o¶´´´1¢ø¶¶¶¶ 1´´´´´´¶¶¶¶ø¢1´´´¶¶´¶¶´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´¶¶o¶´$¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶ø¶7´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶¶´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´¶¶ø´´´´´´´¶ø´´¶¶¶¶¶¶¶ ¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶o´´¶7´´´´ ´´ø¶¶$´´´ ´´´¶¶7¶¶´´´´´1¶´´´ø¶¶¶¶¶¶´ ´´7´7´´´o¶¶¶¶¶¶´´´¶¶´´´´ ´¶¶1¢¶7´´ ´´7¶´´´¶¶´´´´1¶´´´´´oøø´´´? ?¶¶7¶¶´´´´oøo´´´´´¶$´´´´ ¶¶´´´¶$´´ ´o¶¶´´´´¶¶¶¶´´¶¶´´´´´´´´´? ?¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´´´´$¶´´¶¶¶ ¶´´´´¶¶ø´ ¶¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶o´´´´´´? ?¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´7¶¶¶¶¶¶¶1´ ´´´´´´´¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶1´´´´´o¶¶¶¶¶¶¶´´´´ ¶¶¶´¶¶¶´´´´$¶¶¶¶¶¶o´´´´´ ´¶¶¶¶¶¶¶¶ ´´oøø1´¶¶¶¶¶´´´´´´¶1¶ø¶´´´? ?1´´´´´´´´¶¶¶´¶o´´´´´¶¶¶ ¶¶1´øøø´´ ´´´´´´´´´´7¶¶¶¶ø´´¶ø¶´¶¶´? ?´´´´´´´´´ø¶´¶1¶´´o¶¶¶¶o´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´ø¶¶¶¶¶´¶´´¶ $¶¶¶¶¶¶¶¶¶´ø1´¶¶¶¶¶$´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´¶´$¶? ?¶ø´¶´¶ø7¶oø¶´¶¶´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´ø¶´¶ ´¶¶´¶´¶ø´¶´¶¶´¶¶¶¶o´´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´o¶¶¶¶´1¶´´´o¶¶? ?¶ø¶o¶¶¶¶ø´´´¶ø´$¶¶¶¶´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶o´´´´´¶¶´´´´? ?´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶´´´´ ´´´¶¶´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´ ´´´´´´´´´´´¶¶¶ø¶¶¶o´´´´´´ ´´´´¶¶´´´ ´´´´¶¶¶´´´´´1¶¶¶¶´´´´´¶¶¶? ?¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶ø´´´ ´´¶¶¶´´´´ ´´´´´´¶¶´´´¶¶¢´´´´´´´´´´´ 7$¶¶¶¶¶¶7´´´´´´´´´´´7¶¶´´ ´¶¶´´´´´´ ´´´´´´¢¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´ ´¶¶´´´´´´ ´´´´´´´¶¶¶ø´´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¢¶ ¶¶´´´´´´´ |
||||
|
|
|||||
27.06.2008 -02:16
|
|||||
![]()
|
sen de bizden sayılırsın yumuuulll (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |