Gececiler Başlıgı, Gece Kuşları için |
![]() ![]() |
Gececiler Başlıgı, Gece Kuşları için |
16.01.2008 -01:11
|
|||||
![]()
|
QUOTE (MogaLLaN @ 15.01.2008 -22:03)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! iyi olmak istemıosan olma (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) kurnazlık kotu bısey degıl bence bu her ınsanın dogasında vardır sahsen bırı bana dese tesekkur ederdım bılemıorm artık (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Zaten kötü olarak algılamadım. Ama hiç de kurnaz mıyım acaba diye düsünmemistim. Cadı oldugum malum ama, kurnazlık hmm bilemiyorum.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Olabilir. ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -01:16
|
|||||
![]()
|
yanı tabı sende haklısın cnm sımdı ama bazen yaptıgımız hareketlerı olcmemız lazım her konuda kendı kendımıze farklı bı yorum yapmamız lazımkı karsımızdakı kısıyı ıyı anlayabılelım yanı kurnazlık ıyı bısey kı yaratıcı bunu tılkıye vererek onun gucsuz bedenını aklıyla dahada guclu bı hale getırmıstır sadece kurnazlık ..ki merak etme ben senın kotu algılamadıgını bılıorm ama cadılıgın konusunda bısey dıyemıycem bıgun cadılıgınıda gunısıgına vurursan yorum yapabılırım eger ıstersen
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -01:21
|
|||||
![]()
|
ee tommy sen nasıLsın bu arada admın nereLerde (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -01:36
|
|||||
![]()
|
Ben buralardayım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -01:49
|
|||||
![]()
|
Çok şükür mogallan iyiyiz sandımca kendi adıma iyiyim.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -08:35
|
|||||
![]()
|
burada olmayı o kadar çok isterdim ki gecenin geç saatlerine kadar ama okul işte yat saati var ondan sonra ayakta dolaşamyorsun evimde oldugum süreler içinde kesin yanınız da olacagım
![]() |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -00:02
|
|||||
![]()
|
iyi geceLer,iyi geceLer tekrardan iyi geceLer ark. hepınıze ve suan burada buLunmayan tum mynak topluluguna..
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -00:34
|
|||||
![]()
|
nerdesınız yaa (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -00:46
|
|||||
![]()
|
Burdayız (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -00:48
|
|||||
![]()
|
İyi geceler, ben buradayim, arada gidip geliyorummmm.
Selamlar olsun herkeseeeee, selamımı alan almayan herkese.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) İyi geceler olsun cümlenize efendim.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -00:50
|
|||||
![]()
|
arkadasLar ozur dıLerım sızı cagırdım ben kacıorm bu arada saoL oriqinaL ve admınım tekrar ozur..
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -01:07
|
|||||
![]()
|
Selamun aleyküm... Bendeniz Tommy can geldi.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -01:21
|
|||||
![]()
|
AAaaboooowww sıkıldım beaauw yokmu kimse ?? olanlarda nasıllar iyilerdir inşallaahh (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -03:24
|
|||||
|
hayirli geceler millet
|
||||
|
|
|||||
19.01.2008 -00:44
|
|||||
![]()
|
İyi geceleeer herkese, kimse yok mudur? Nerede herkes bakayım? (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Toplanıverin bakayım, agaç etmeyin beni burada.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
19.01.2008 -00:55
|
|||||
![]()
|
Yettim Original (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) seni hiç bekletirmiyiz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Nasılsınız iyi misiniz degerli MyNaklar
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
19.01.2008 -01:05
|
|||||
![]()
|
Oooh çok sükür, biri duydu beni sonunda, ben süperim, sen nasılsın uçan kek?.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
19.01.2008 -01:26
|
|||||
![]()
|
İyi geceler herkeslere.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
19.01.2008 -01:28
|
|||||
![]()
|
İyi geceler Alpaslaaann. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ) Sen nasılsın bakalım?
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
19.01.2008 -03:54
|
|||||
![]()
|
Birbirimizi yakalamak konusunda sıkıntılar çeksekte abla çok şükür iyiden biraz kötü kötüden biraz iyiyim.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Durum böyle sen nasılsın abla.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |