Zaman makinasıyla ilerimi yoksa gerimi gitmek istersiniz! |
![]() ![]() |
Zaman makinasıyla ilerimi yoksa gerimi gitmek istersiniz! |
27.02.2008 -00:11
|
|||||
![]()
|
Evet zaman makinası elinizde olsa ileri tarihemi gidersiniz geri tarihemi ne amaçla gidersiniz bence tabıkıde gerıııııı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
02.03.2008 -23:59
|
|||||
![]()
|
zaman makinasıyla ilgili bir konu daha önce senin tarafından açılmıştı bence hemen hemen aynı içeriğe sahipler (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) süperlerim el atabilir mi?
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
11.03.2008 -12:57
|
|||||
![]()
|
Konumuz tarafımdan çöp kutusuna fırlatıp atılmıştır... (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Her şey temiz bir mynak için (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Teşekkürler Türkiye (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (süper olunca yapıyım dedim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |