Mynak Forumları: Soyunma Tarzınız Kişiliğinizin Aynasıymış - Mynak Forumları

İçeriğe Git

Digg Del.ico.us Slashdot Technorati furl Reddit Facebook Fark Google Magnolia Wink Yahoo Netscape
Sayfa 1 in 1i
  • Yeni bir konu başlatamazsın
  • Bu konuyu yanıtlayamazsın

Soyunma Tarzınız Kişiliğinizin Aynasıymış Bakalım daha neler duyacağız

#1 kullanıcı çevrimdışı   marmarali İkon

• ZıMbIrTı...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Üyeler
  • Nereden:Nereye:

Post icon  Gönderiliş Tarihi 29 Ekim 2008 - 08:21 ÖS

Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil. (Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur.)
Titiz soyunanlar: Eğer çıkardıklarınızı düzgün bir şekilde bir yere
koyuyorsanız ciddi birisiniz ve sakin yaşamayı tercih ediyorsunuz. Rutinliği seviyorsunuz. Hayattaki problemlerin üstesinden gelmenin en iyi yolunun onlardan uzak olmak gerektiğine inanıyorsunuz. (Bunlar kirlileri ayırdıktan sonra ceketleri hemen havalandırmaya götürür, asılacak bir şey varsa da asarlar. Zaten çoğu şeyi de kirliye atarlar. Aman ütülendikten sonra bir şeyi yanlış yere koymayın, kıyamet kopar.)

İlk ayakkabı ve çorapları çıkaranlar:
Mükemmeliyetçi, utangaç ve yoğun birisiniz. Bir karar vermeden önce iyice düşünürsünüz. Güvenilir birisiniz. Nelere ne kadar dikkat edilmesi gerektiğini iyi biliyorsunuz. Üzerinize düşenleri methodik bir biçimde büyük konsantrasyonla çözümlüyorsunuz.

Yavaş soyunanlar: Eğer tişörtünüzü çıkardıktan sonra pantolonunuzu on dakika sonra çıkaranlardansanız, Mesit Yılmaz gibisiniz demektir. Kendine güvenen, entelektüel, derin düşünen ve fazla zorluk çıkartılmasını istemeyen birisiniz. Ayrıca kendinize fazla zaman ayırmayı ve dolayısı ile yalnızlığı seviyorsunuz. (Hayatınızdaki kişi böyle biri ise çamaşır makinesini kurmak için asla onu beklememelisiniz. Ayrıca soyunduğu gibi giyiniyorsa yorum yok!)

Hızlı soyunanlar:
Eğer kıyafetlerinizi olabildiğince çabuk çıkaranlardansanız başkalarına önem veren birisiniz. Diğer insanların sizden beklentileri çok önemli. Kendi ihtiyaçlarınız açısından da endişelisiniz. Çoğunlukla işi gücü bol olan ve aile düşkünü birisiniz. (En idealler... Şipşak soyunur ve rahatlarlar.)
İlk mücevherler çıkıyorsa: Eğer ilk olarak mücevherlerinizi,
aksesuarlarınızı ve hatta saatinizi çıkarıyorsanız sıcak, düşünceli,
duygusal, hassas ve romantik birisiniz. (Saatinizi çıkartarak evde zaman mevhumunuzun olmadığını göstererek karşınızdakini çok mutlu ediyorsunuz bir kere. Ama lütfen alyansınızı orada burada bırakmayın. Başkasının evinde soyunmaya da hiç kalkmayın.)
Her seferinde farklı iseniz: Şüpheci ve ilginç biri olduğunuzu
söyleyebiliriz. Risk almayı ve macerayı seversiniz. O günkü tutumunuza göre ne yapacağınız değişir. (Ayrıca bunu bir sisteme oturtun artık. Ne o öyle her seferinde sizi takip etmek zorunda mıyız. Sonra "en sevdiğim bilmemnem nerdeeeee?" diye bağırmayı biliyorsunuz. Ne bilelim nerede...)
Bir de eve girip soyunmadan, bütün gün dolaştığı o kıyafetle ortada dolanan tipler vardır ki işte onlardan uzak durun. Okuldan gelmiş çocuğunuza soyunmayı öğretmek gibi ona da bunun önemini ve yararını gerekir. Hatta banyoya sokup yıkamanız da söz konusu olabilir. Neyse ki tuvaletlerini kendileri yapabilir...
Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez !

Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ...

Yüce ve büyük düşünür;
AnTiDePrEsAnYuS
Nam-ı değer(siz) marmaralı

Bi öptüm kurbağa oldu prensim :(

LOST un Türk versiyonu yapılsın =)
Adı HÖST olsun =)
Ünlüler adası olsun =)

BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler
0

#2 kullanıcı çevrimdışı   ucan_kek İkon

• Uçan Editör
  • PipPipPipPip
  • Grup: Süper Editör
  • Nereden:KsK Çarşı

Gönderiliş Tarihi 29 Ekim 2008 - 08:24 ÖS

Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil. (Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur.)

Hızlı soyunanlar: Eğer kıyafetlerinizi olabildiğince çabuk çıkaranlardansanız başkalarına önem veren birisiniz. Diğer insanların sizden beklentileri çok önemli. Kendi ihtiyaçlarınız açısından da endişelisiniz. Çoğunlukla işi gücü bol olan ve aile düşkünü birisiniz. (En idealler... Şipşak soyunur ve rahatlarlar.)

Aynı ben smile.gif smile.gif
Gönderilmiş Resim
Şans yok cepte para yok
Ev araba yok, yok Allah yok
Boşver akışına bırak herşeyi
İnceldiği yerden kopsun...

Fuzuli'ye "sevmek mi yoksa sevilmek mi daha güzeldir...?'' diye sormuşlar. "Sevmek" diye cevaplamış..ve eklemiş: "Çünkü sevildiğinden asla emin olamazsın.."
0

#3 kullanıcı çevrimdışı   marmarali İkon

• ZıMbIrTı...
  • PipPipPipPipPip

Gönderiliş Tarihi 29 Ekim 2008 - 08:34 ÖS

Gelişigüzel ve her seferinde farklı seçenekleri beni anlatıyor diyebilirm biggrin.gif

Kek yaa acıdsım senin eşin olacak kızcağıza biggrin.gif kkeeeeekkkkkkkkk angry.gif die bi ses kafayı çeviriyosun suratının ortasına uçan bi çorap yapışıo tongue.gif laugh.gif
Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez !

Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ...

Yüce ve büyük düşünür;
AnTiDePrEsAnYuS

Adı HÖST olsun =)
Ünlüler adası olsun =)

0

#4 kullanıcı çevrimdışı   ucan_kek İkon

• Uçan Editör
  • PipPipPipPip

Gönderiliş Tarihi 29 Ekim 2008 - 08:59 ÖS

biggrin.gif bende acıyom smile.gif beni kim alır yaa tongue.gif smile.gif Büyüyünce değişicem ablacım söz smile.gif tongue.gif laugh.gif
Gönderilmiş Resim
Şans yok cepte para yok

Fuzuli'ye "sevmek mi yoksa sevilmek mi daha güzeldir...?'' diye sormuşlar. "Sevmek" diye cevaplamış..ve eklemiş: "Çünkü sevildiğinden asla emin olamazsın.."
0

#5 kullanıcı çevrimdışı   marmarali İkon

• ZıMbIrTı...
  • PipPipPipPipPip

Gönderiliş Tarihi 29 Ekim 2008 - 09:06 ÖS

sen daha da mı büyücen sok.gif kacis.gif

Yüce ve büyük düşünür;
AnTiDePrEsAnYuS

Adı HÖST olsun =)
Ünlüler adası olsun =)

0

#6 kullanıcı çevrimdışı   ucan_kek İkon

• Uçan Editör
  • PipPipPipPip

Gönderiliş Tarihi 29 Ekim 2008 - 09:07 ÖS

Evet daa büyücem smile.gif sakal.gif zuhaha.gif holey.gif
Gönderilmiş Resim
Şans yok cepte para yok

0

#7 kullanıcı çevrimdışı   marmarali İkon

• ZıMbIrTı...
  • PipPipPipPipPip

Gönderiliş Tarihi 29 Ekim 2008 - 09:13 ÖS

sana Gökhan Türkmen'den "büyük insan"ı hediye ediyorum tongue.gif :lol

(konu dışı oldu sanki ph34r.gif )

Yüce ve büyük düşünür;
AnTiDePrEsAnYuS

Adı HÖST olsun =)
Ünlüler adası olsun =)

0

#8 kullanıcı çevrimdışı   admin İkon

• Administrator
  • PipPipPipPip
  • Grup: Root Admin

Gönderiliş Tarihi 29 Ekim 2008 - 09:26 ÖS

Yavaş soyunanlar: Eğer tişörtünüzü çıkardıktan sonra pantolonunuzu on dakika sonra çıkaranlardansanız, Mesit Yılmaz gibisiniz demektir. Kendine güvenen, entelektüel, derin düşünen ve fazla zorluk çıkartılmasını istemeyen birisiniz. Ayrıca kendinize fazla zaman ayırmayı ve dolayısı ile yalnızlığı seviyorsunuz. (Hayatınızdaki kişi böyle biri ise çamaşır makinesini kurmak için asla onu beklememelisiniz. Ayrıca soyunduğu gibi giyiniyorsa yorum yok!)

aradan 10 dakika geçmesede genelde evet ya geç soyunurum biggrin.gif kararsız kaldım biraz smile.gif
Alt bölümlerin yapımı devam ediyor.
Lütfen Forum Kurallarımıza Uyunuz.
Gönderilmiş Resim
0

#9 kullanıcı çevrimdışı   McRaHLe İkon

• Hızlı Mynak
  • PipPipPip
  • Nereden:bursa

Gönderiliş Tarihi 30 Ekim 2008 - 03:53 ÖS

Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil. (Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur..

Tam ben, anLatıyor evLenmeme gerek kaLmadan annem ve abLamLa yeterince kavga ediyoruz smile.gif

---------------------------------MaDe İn BurSa-------------------------

---------------------------------TeXaS
0

Sayfa 1 in 1i
  • Yeni bir konu başlatamazsın
  • Bu konuyu yanıtlayamazsın

Sayfa 1 in 1i
Trackbacks
Trackback URL Trackback Date Total Hits
Not Available Ara 08 2008 05:23 ÖÖ 2
soyunma - Bing Tem 29 2009 08:38 ÖS 1
Not Available Ara 15 2009 02:09 ÖS 1