Hüzün Mevsimi, düz yazı |
![]() ![]() |
Hüzün Mevsimi, düz yazı |
20.02.2008 -03:06
|
|||||
![]()
|
Hüznün sesi bir başkadır.Kulaklarımı hep meşgul ediyor. Günden güne iyice zıvanadan çıkmaya başladı. Beni çok sıkıyor.Hep peşimden gelip,beni rahatsız ediyor Polis amcalara da şikayet edemiyorum ki...Başımın belası olup çıktı. Benimle uyuyor ve yine benimle uyanıyor.Kahvaltıma da oturuyor utanmaz. Gözlerimi her kırptığımda an'lık görebiliyorum onun o yüzsüz yüzünü Bi de böyle pişkin pişkin gülmez mi...Her bulutlu havada çıkıyor saklandığı yerden. Sevinçlerimi aşırıyor çaktırmadan.Gülümsemelerime ise "dur"işareti yapıyor. Yine bir sabah vakti uyanıyorum. Temiz hava almak için pencereyi açar açmaz dalıyor içeri. O pencereyi açıp,açacağıma bin pişman ediyor beni.Hadi bakalım beş et onunla!.. Koskoca hüzün,yaramaz bir çocuk gibi dört dolanıyor odanın içinde. Kovmak istesem de gitmiyor bir türlü; sakız gibi yapışıyor yüreğime; yılışık şey!.. Bazen onu kandırmaya çalışıyorum. Alıyorum elime bir odun parçasını, Fırlatıyorum ileriye doğru,belki koşup getirirken kaçarım ondan diye; köpek sanıyorum. Her tarafıma ilaç sürüyorum; en azından kokumdan tanımaz diye beni; ama nafile. Tanıyor beni hergele!.. Ama ben onun zayıf noktasını buldum.Aşk'ın olduğu yerde barınamıyormuş. Tabanları yağlayıp kaçıyormuş.Kıstırdım onu şimdi!.. Arıyor beni; ama telefonlarına cevap vermiyorum.Arasın dursun dangalak!.. Az çektirmedi bana,çaldığı sevinçlerimin haddi hesabı yok!.. Hem ben yollarımı ayırdım hüzünden; Boşandım ondan hem de tek celsede. Hüzün mevsimimi fazlasıyla doldurdum.Artık "hüzün" benim hiçbirşeyim. alıntı ![]() |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |