Ev Eşyası Olsaydınız... |
![]() ![]() |
Ev Eşyası Olsaydınız... |
04.01.2008 -03:00
|
|||||
![]()
|
Ev eşyası olsaydınız ne olurdunuz ?? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -03:08
|
|||||
![]()
|
Bilgisayar olur her telden çalardım.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
İster müzik seti, ister televizyon... vs vs... Televizyon dedim. ![]() |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -04:02
|
|||||
![]()
|
Bu işler kader kısmet ne oldum değil ne olcam demeli (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
ben Müzik seti,televizyon,küvet,kapı zili olurdum hihihi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -15:41
|
|||||
![]()
|
müziq seti (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -19:11
|
|||||
![]()
|
Ben de bir buzdolabıyım, no frost. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Söyleyenlerin yalancısıyım valla. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
09.01.2008 -03:24
|
|||||
![]()
|
kapı zili (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ) metal müzik dinlior ve calıorm nabaim dürüst olalım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
09.01.2008 -15:21
|
|||||
![]()
|
vındıesel cradle of filth dınledınmı hıc
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -01:18
|
|||||
![]()
|
Dış kapının mandalı (Olsamda olur olmasamda)
öyle lay lay lom ... tek benzeri öteki teki ... sakla samanı ak akçe karagün içindir ... 3x3=6 6=4 o zman 3x3=4 kanıtlanmış matematik gerçeği üzgünüm ama gerçek (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -04:42
|
|||||
![]()
|
QUOTE (MogaLLaN @ 09.01.2008 -12:21)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! vındıesel cradle of filth dınledınmı hıc MogaLLan tarzım thrash.. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |