Marmaralıdan... |
![]() ![]() |
Marmaralıdan... |
09.03.2008 -11:35
|
|||||
![]()
|
Bundan sonra çektiğim fotoğrafları buraya atacağım (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Umarım beğenirsiniz... Kadıköy-Moda (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
09.03.2008 -12:34
|
|||||
![]()
|
gercekkten profesyonelce cekılmıs bı resım bravoooooooo (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
11.03.2008 -13:01
|
|||||
![]()
|
beğenmene sevindim teşekkür ederim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
11.03.2008 -18:44
|
|||||
![]()
|
Hoş.. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
22.03.2008 -15:55
|
|||||
![]()
|
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
08.04.2008 -19:10
|
|||||
|
anom marmaralı bu bana yapılırmı? ben burda istanbul hasreti cekerken bizim oraları cekip eklemişsin uffff bana bişiler oluyo:(
|
||||
|
|
|||||
09.04.2008 -00:44
|
|||||
![]()
|
öyledir istanbul sevgili gibi uzak kaldın mı özletir çok gördün mü bıktırır (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) özlemini gider diye koydum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 10.01.2009 -05:05 |
|
Dünyayı daha iyi yapmayan insan, insan değildir. |