Fotoğraf makinemden MARMARA ÜNİVERSİTESİ, Sizin için üşenmedim çektim :P |
![]() ![]() |
Fotoğraf makinemden MARMARA ÜNİVERSİTESİ, Sizin için üşenmedim çektim :P |
08.03.2008 -12:54
|
|||||
![]()
|
Burası okulumuzun aslında üst düzey misafirleri geldiğinde kullanılan kısmı şatafatlı görünümyle önceleri (Osmanlı Döneminde) meclisin giriş bölümüymüş... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Orta bahçemizin üst ve alt bölümleri (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) kadraja sığmadı da (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) iki bölüm halinde çektim hihi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Ön bahçemizden bir kaç görünüm... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Vee son olarak bahçe girişi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Devamı gelecek inşallah (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
17.03.2008 -00:21
|
|||||
![]()
|
boÖoOÖ ne ıgrenc (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) :P:P:P:P:P:P:P:P:P///////////////////saka yapıyorm sakın yanlıs anlasımlasın daha dogrusu bu acıklamadan sonra saka bıle yapamıyorm üüÜÜüüüÜÜ (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
19.03.2008 -11:59
|
|||||
![]()
|
keşke ne demek istediğini anlayabilseydim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
20.03.2008 -00:21
|
|||||
![]()
|
Ellerine sağlık marmaralı, güzel fotoğralamışşsın canım. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
20.03.2008 -01:07
|
|||||
![]()
|
Woow diyorum.. gerçekten üniversiteymiş (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
21.03.2008 -03:54
|
|||||
![]()
|
QUOTE (OriginaL @ 19.03.2008 -22:21)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Ellerine sağlık marmaralı, güzel fotoğralamışşsın canım. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Teşekkür ederim inşallah daha da güzel olacak fotoğrafçılık hakkında planlarım var.Desteğini bekliyorum original aplaa (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) QUOTE (VINDIESEL @ 19.03.2008 -23:07)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Woow diyorum.. gerçekten üniversiteymiş (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) dizel topla mynakları ziyaretime gelin (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |