![]() ![]() |
Hangi Takımlısınız ?? |
07.01.2008 -18:29
|
|||||
![]() Fanatik Editör - Ç A R Ş I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
selam sevgılı mynak uyelerı hangı takım taraftarıyız soleyelım bakalım herkes cevaplarsa sevınırım (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
07.01.2008 -18:30
|
|||||
|
oncelıkle kendım takımımın renklerınden bırı olan sıyah kadar koyu bır BESIKTAS taraftarıyım
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
07.01.2008 -18:35
|
|||||
![]() Süper Editör ![]() ![]() ![]()
|
only Karşıyaka. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
07.01.2008 -18:37
|
|||||
|
sevgılı tomy tamam karsıyakada asıl takımın ne onlar yalan seyler
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
07.01.2008 -18:49
|
|||||
![]() Uçan Editör ![]() ![]() ![]()
|
Karşıyaka yalan degil bir tutkudur (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
07.01.2008 -18:51
|
|||||
|
arkadasım su zamanda 3 buyuklerden gerısı yalan ama saygı duyuyorum
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
07.01.2008 -18:55
|
|||||
![]() Uçan Editör ![]() ![]() ![]()
|
Türkiye de bilmem kaç tane takım var sen Beşiktaşa aşıksın başkası fenere bir başkası Galatasaraya bizim tutkumuzda
KARŞIYAKA ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
07.01.2008 -18:58
|
|||||
|
eyvallah karsıyakalılar su an arap mustafanın onlıne olmasını cok ısterdım aradıgım cevap ondaa oda koyu taraftardırr
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
07.01.2008 -23:28
|
|||||
|
FENER BAHÇE
![]() |
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -16:27
|
|||||
![]() Hızlı Mynak ![]() ![]() ![]()
|
Başka diyenlere inat sadece ESKİŞEHİRSPOR
ANTİBİ-ZANS ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -16:43
|
|||||
![]() Yeni Mynak ![]() ![]()
|
![]() Her kötülük zayıf karakterden doğar...
|
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -17:18
|
|||||
|
maydonoz sende mi ksk densin neresinde ot ueruyorsun ksk nin merak ettim
![]() |
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -17:33
|
|||||
![]() Yeni Mynak ![]() ![]()
|
Bostanlı...................
![]() Her kötülük zayıf karakterden doğar...
|
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -19:42
|
|||||
|
QUOTE(umutmurat @ 07.01.2008 -15:37)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! sevgılı tomy tamam karsıyakada asıl takımın ne onlar yalan seyler Asıl yalan olan 3 büyük aşkıdır... Hiç bir maçına gitmeden tv da izlediğin bir takıma aşık olmak... Sen hiç canlı görmediğim nefesini hissetmediğin bir kıza aşık olur musun? Ben olmam... Diyeceksin ki başarısı yook, kaç şampiyonluğu var neyini seviyorsun... Asıl sevgi de burada başlıyor zaten... Biz en kötü zamanında destekcisiyiz bizanstan 3 takım 2.lige düşsün onbinlerce taraftarını bugun kaybeder. Çübkü gerçek taraftar değiller. Hem zaten sevdiğin insan senin gözünden dünyanın en güzeli değil midir? İşte Karşıyakamda benim için öyle en güzeli en iyisi.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Karşıyaka'dan gerisi yalan. ![]() |
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -23:07
|
|||||
|
tommy damarima bastin iste sen besiktasliligi bilmiyorsun bilemezsinde izmirdeki hic bi macini kacirmam bu biiiiirr kotu gununde iyi gununde biz bu takima asigiz bu ikiiiiiiiii lisansli urunlerine verdigim paralarda canim hic yanmadi hepsi takimim icin bu ucccccccccccccccccc inanki nufus cuzdanimda dogum yerinin besiktas yazmasini okadar isterdinmki bence tek eksiklik bu olsa gerek insan bir cok takimi sever ama kimse besiktasli gibi takimini sevemezzzzzzzzz
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -23:57
|
|||||
|
Etrafına bak o zaman beşiktaşlı, fenerli, galatasaraylı olduğunu iddaa eden çocuklarla, büyüklerle dolu...
Beşiktaş sevdalılarına lafım yok ama esas sevdalila anadolu klup sevdalilaridir.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Çünkü hiçbir karşılık beklemeden sevmiştir... Beşiktaşı nasıl sevdin sen hiç düşündün mü? 3 büyüklerden bi takım medyanın gözü önünde olmasaydı, şampiyonluklar yaşamasaydı, tanırmıydın o takımı severmiydin? ![]() |
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -00:34
|
|||||
![]() Hızlı Mynak ![]() ![]() ![]()
|
QUOTE(tommy @ 12.01.2008 -20:57)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Etrafına bak o zaman beşiktaşlı, fenerli, galatasaraylı olduğunu iddaa eden çocuklarla, büyüklerle dolu... Beşiktaş sevdalılarına lafım yok ama esas sevdalila anadolu klup sevdalilaridir.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Çünkü hiçbir karşılık beklemeden sevmiştir... Beşiktaşı nasıl sevdin sen hiç düşündün mü? 3 büyüklerden bi takım medyanın gözü önünde olmasaydı, şampiyonluklar yaşamasaydı, tanırmıydın o takımı severmiydin? tüm benliğimle tommy 'e katılıyorum Anadolu klüplerinde takım sevdası başkadır==> göstermelik sewdalara yer yoktur içimiz de ... Anadolu klüplerinin tribünleri başkadır==> 90 dakika susmayan binlerce aynı renklere gönül vermiş insanlar... Anadolu klüplerinde sewgi ve saygı başkadır==> bugün ESKİŞEHİRSPOR'la KARŞIYAKA' nın birbirine düşman olduğunu 3 yaşındaki çocuk bile bilir tribün de başlar ve tribünde biter ... buna en ufak örnek benimle bu forum da yazıştığımız diğer karşıyakalı arkadaşlar .. ama umarım ki ESKİŞEHİRSPOR da KARŞIYAKASPOR da süper lige çıkınca bu kavgalarında sonu gelecek... yani ateşli bi taraftar olacaksan bunu hazıra konarak değil tırnaklarınla kazıyarak olacaksın ... benim görüşümdür saygı duyulmasını isterim ... ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -01:24
|
|||||
|
turkiye nin en atesli taraftaru zaten besiktastadir bunu herkes bilir bizim sevgimiz karsiliksiz sevgidirr biz renkleriner sembolune durusuna asigizzzzzzz
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -02:14
|
|||||
|
QUOTE(umutmurat @ 12.01.2008 -22:24)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! turkiye nin en atesli taraftaru zaten besiktastadir bunu herkes bilir bizim sevgimiz karsiliksiz sevgidirr biz renkleriner sembolune durusuna asigizzzzzzz Sence herkes buna mı aşık yoksa parasına kupasına mı? ![]() |
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -10:58
|
|||||
|
arkadasım parasının kupasının bana veya taraftarlara ne getırısı var dedıgım gıbı anlatılamaz yasanır
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||