![]() ![]() |
lutfen arkadaslar |
08.02.2008 -00:50
|
|||||
|
Hızlı Mynak ![]() ![]() ![]()
|
arkadaşlar sizden bi istegim var lutfen bu sitedeki aktiflinizi biraz arttırıp konulara gereken degerleri birazdaha fazla gosterirmisiniz.. yani bumudur sizin mynaklıgınız bukadarımı geliyor elinizden hadi ama yaaaa off bak sinirleniyorum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) |
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -01:29
|
|||||
![]() ZıMbIrTı... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
evet haklısın nitro belli başlı konularda yığılma var gerçekten bu rahatsız edici (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -01:30
|
|||||
|
Yeni Mynak ![]() ![]()
|
Ya aslında haklısın hatta haklılığını sorgulayamam bile ama bu durumun sürekli gündemde olması beni rahatsız ediyor. Site yeniden kuruldu admin açıklamıştı arama motorlarından 90.000 kayıtlı sayfamız silindi ve bu yüzden siteyi ziyaret eden sayısı az bu konuyu zaman bırakmak gerekli bence. Ama aktif olunmama konusunda hemfikiriz yanlış anlama ama anlattığım gibi bu durumu kendim için problem edinmiyorum çok iyi ve şeker yöneticilerimiz ve üyelerimiz var.
![]() Rock ve Metal Birliği
---- Bir ülkenin geleceği, mühendislerinin yetenekleri ile sınırlıdır! Türk, öğün, çalış, güven. |
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -02:21
|
|||||
![]() Fanatik Editör - Ç A R Ş I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
evet nitro cok onemli bir konu sana cok tesekkur ederizz
evet bencede biraz ilgili ve alakali olunmalii butun konular icinn ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -02:41
|
|||||
![]() Süper Editör ![]() ![]() ![]()
|
Haklısınız fakat arkadaşlar konulara cevap vermeniz kadar sizinde güzel paylaşımlarda bulunmanız gerekiyor burada bulunan herkesin bir Mynak sevdası var ki buradalar.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Bu site güzel yerlere tekrar gelicek ben umutluyum ama buna zaman gerekiyor...
Hoş diyorum fakat yoğunluğum nedeniyle bende uğraşamıyorum. Sizlerden de özür dilerim ama yakın bir zamanda durum değişicek kendi açımdan.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -02:54
|
|||||
|
Hızlı Mynak ![]() ![]() ![]()
|
işte bende onu diyorum mesela ben bunu yazarken oo sayfamızın 90000 kayıtlı oldunu bilmiyodum aama o 90000bini yapanlar biziiz bunun kat kat fazlasınıı yine biz yaparız bunu yazarken bi art niyetim yoktu sadece bunuda bilmenizi isterm ben bu siteyi cok seviyorum:)
|
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -03:00
|
|||||
![]() Süper Editör ![]() ![]() ![]()
|
Kimse art niyet aramadı zaten bu sitede ki herkesin orta aşkı mynak.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) 900000 lere gelmek için çalışmak lazım.
![]() |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 23.07.2008 -21:46 |