Mynak.Com

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Şuanda Bulunduğunuz Sayfanın Başlığı :

Sizce polis orantısız güç kullanıyor mu? - Mynak.Com

Etiketler
Bu içeriğe henüz etiket eklenmemiş

2 Sayfa V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
Sizce polis orantısız güç kullanıyor mu?
Evet [ 5 ] ** [50.00%]
Hayır [ 5 ] ** [50.00%]
Toplam Oy: 10

arapmustafa
mesaj 16.01.2008 -09:19
İleti #1

Grup: Süper Editör
Üye No: 29
Son Ziyaret
Tarih: 03.08.2008
Saat: 16:40:17

yorumlarınız çok degerli

Go to the top of the page

+Quote Post
tommy
mesaj 16.01.2008 -16:42
İleti #2

Üye No: 4
Son Ziyaret
Tarih: 22.09.2008
Saat: 18:51:41

Kullanıyorlar. Karşıyaka maçlarında buna çokca şahit oldum hatta içinde bulundum.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!)

Herşey Güzel olacak. Ortalık MyNaklarla çoşacak!!!
KarşıYaka

Her güne GÜZEL SÖZLER

+Quote Post
MogaLLaN
mesaj 16.01.2008 -23:29
İleti #3

Grup: Stajyer Editör
Üye No: 31
Son Ziyaret
Tarih: 06.10.2008
Saat: 19:15:32

sadece bu konuda degıL 1 mayıs kutLamaLarındada hıc acıma yok yanısıra sadece ılk kısının konusmasını bekleyıp dovuyoLar unun ıcınde kargasa cıkıp oncunun yakaLanmaması Lazım tabı ve asırı guc kuLLanıLıo poLısler meslekLerının acısını halktan cıkartıgyoLar unutmayın ımzamı okuyun

Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca

Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır.

+Quote Post
MogaLLaN
mesaj 16.01.2008 -23:29
İleti #4

Son Ziyaret

yanı buna herkez mecvur durumda..

Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır.

+Quote Post
arapmustafa
mesaj 18.01.2008 -10:45
İleti #5

Son Ziyaret

polisi sokak ortasında 6 kişi döüyorda birşey olmuoyr niye bir kargasa sırasında polis zor kullandıgı için sorun oluyor polis adayı olmadan önce bende sizin gibi düşünüyorum bende çok haksızlıga ugradıgımı sanıyordum ama işin iç yüzünü siz bilmiyoırsunuz siz şu anda olaylara sadece dışarıdan ve kendi pencerenizden bakıyorsunuz size olayları anlatrsam aklınız durur eminim ben bir polis adayı olarak hiç zor kulandıgını düşünmüyorum çünkü çok demokratik çok hukuksal diye gördügümüz abd de insan hayatı emin im ki bizimkilerden daha ucuz polis istedigi gibi davranışlarda bulunabiliyor bir insanı durmazsa gözünü kırpmadan öldürebiliyor.O kadar polis memuru vuruluyor 2 gün içinde ört pas ediliyor ama bir vatandaşın tartaklanması ülkede sansasyonel olay oluyor.Hukuk devleti isek polisin tartaklamaması gerekir ama vatandaşında buna karşılık haddini aşmaması gerekirÖnceden polis güven sıralamasında sonlarda yer bulurken şimdi polisimiz en çok güvenilenler listesinde 2. sırada bulunuyor.Ve eminim ki bu 1. sıraya da çıkacak ben hala polisin şiddeti halka karşı degil halkın ayaklanmasına ve devleti kötüledigi için yaptıgına inanıyorum.pOLİS DE UZAYDAN GELMEDİ O DA BİZLERDEN BİRİSİ AMA DEVLETİN SİLAHLI GÜCÜ OLDUGU İÇİN YAPILAN HER İŞTE ÇOK GÖZE BATIYOR EN UFAK BİR HATADA HERKES POLİS ÜZERİNE GELİYOR LAKİN O KADAR BAŞARILI SONUÇLAR ELDE EDİLİYOR DAHA POLİSİN BİR TAKDİR VERİLDİGİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ (TABİ EGER YAPIYORSA)
POLİS HALK İÇİN VAR VE POLİS HUZUR GÜVEN VERİR

her türlü eleştiriye açıgız sadece yorumlarımız bunlar hala yorumlarınızı bekliyorum

+Quote Post
OriginaL
mesaj 18.01.2008 -13:23
İleti #6

Üye No: 5
Son Ziyaret
Tarih: 09.08.2008
Saat: 10:09:20

İnanın bazen haberlerde o polislerin yasadıkları olayları ve içine düstükleri durumu görünce üzülüyorum.

Ha kimi belki dediginiz gibi sınırı aşıyordur onu bilemem ama, gercekten de yaptıkları meslek çok zor bunu da asla inkar edemeyiz.

Oradan Bakınca

Neyimi GörebiLiyorSun?

İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...?

ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...?

Görmediğin
Hicbirşeyin
peşine düşme...

Uzak Dur ßenden...!

+Quote Post
arapmustafa
mesaj 18.01.2008 -14:04
İleti #7

Son Ziyaret

desteklerin için sagol original

+Quote Post
MogaLLaN
mesaj 18.01.2008 -15:25
İleti #8

Son Ziyaret

bunLarın hepsı polısın varLıkLara hakaretınden oLuyo ve ınsanLar az once dedıgım gıbı mecvur bırakıLıyolutfen 80 lere tasmayaLım alt tarafı bı anket ama tabıkı sızde hakLısınız ben yınde sıze bısey demıyorum senın bana polıslerı savunman onLara oLan hayranLıgından,benım ıse ınsanLarı savunmam onLara olan ıLgımden..bu ne kadarda oLsa hepımız ıcın gerekLı oLması gereken seyler..

+Quote Post
OriginaL
mesaj 18.01.2008 -15:42
İleti #9

Son Ziyaret

Polisler de insan Mogollan, ben savunmuyorum sadece ayıretmek lazım diyorum. Her meslek te o meslegi çıkarları için kullananlar, yetkilerini aşanlar olabilir, ya da görevini kötüye kullanan. Ama sırf bu gibi kişiler yüzünden, sözkonusu meslegi karalamamızı gerektirmez.

Anlatmaya calıstıgım buydu. Çürükler ayıklanmadıgı sürece, hep bir şeyler ters gidecektir, hep bir şeyler bir şekilde aksayacaktır. Yanlıs olacaktır.

Oradan Bakınca

Neyimi GörebiLiyorSun?

İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...?

Görmediğin
Hicbirşeyin
peşine düşme...

Uzak Dur ßenden...!

+Quote Post
marmarali
mesaj 18.01.2008 -15:51
İleti #10

Üye No: 11
Son Ziyaret
Tarih: 12.10.2008
Saat: 05:11:48

Orjinal in dediği doğru evet..Tabii ki her mesleğin iyisi ve de kötüsü mevcut.Ama hiç düşündünüz mü polis teşkilatının aslında devletin en gerekli kurumu olmasına rağmen nasıl sahipsiz kaldığını...Mogallan bence konu dışında düşünüyorsun evet dediğin gibi seksenlerde yanlış icraatler yapılmış olablir açıkçası bir bilgim yok.Ancak burada sorulan günümüz Türkiye'si..Ve sen bundan 20-25 yıl önce yapılmış bir hata yüzünden belki de bugün ki teşkilatı itham ediyorsun...

Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez !

Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ...

Yüce ve büyük düşünür;
AnTiDePrEsAnYuS
Nam-ı değer(siz) marmaralı

Bi öptüm kurbağa oldu prensim :(

LOST un Türk versiyonu yapılsın =)
Adı HÖST olsun =)
Ünlüler adası olsun =)

BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler

+Quote Post
OriginaL
mesaj 18.01.2008 -15:58
İleti #11

Son Ziyaret

QUOTE(marmarali @ 18.01.2008 -12:51) Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!
.Ama hiç düşündünüz mü polis teşkilatının aslında devletin en gerekli kurumu olmasına rağmen nasıl sahipsiz kaldığını...

Özellikle bu kısmında çok haklısın, kendilerine ateş edilirken, o kisiye hiç bir şekilde müdehale edemediler, yasak oldugu için o dönem.

Ve bir sürü kisi yaralandı ve öldü benim daha önce oturmus oldugum semtte. Gectigimiz yaaz oldu bu olay, uzun süre şokunu atlatamadım.

Üstlerine telefon ediyorlar düşünebiliyor musun, ve izin cıkmıyor. Etkisiz hale getiremiyorlar adamı, saklanmaktan baska careleri yok.

Adam gözlerinin önünde mahalleyi taradı maalesef.

Kücücük bir örnek bu, bu isi hakkıyla yapanların ne zor şartlarda yaptıgına dair.

Oradan Bakınca

Neyimi GörebiLiyorSun?

Görmediğin
Hicbirşeyin
peşine düşme...

Uzak Dur ßenden...!

+Quote Post
tommy
mesaj 18.01.2008 -16:34
İleti #12

Son Ziyaret

Malasef kötüye kullananlar var Mustafa. Bugun misal hastaneye giden yolda polis arabası işini halletmek için yolun ortasında durmuş ve cadde olduğu için bi gidiş tarafı var gelişi polis kapatmış arkadan ambulans bağıra bağıra geliyor ve Polisin iplediği yok gdişteki adam iyice sağına çekip durdu ve ambulans oradan geçti.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!)

Gelelim futbol maçlarına arkadaşlarla maç çıkışı iskeleye yörüyoruz arkadas bi durdu ve yemek yenilen lokantaya doğru bir baktı arkasından gelen polis küt diye kafasına vurdu bir diğeri ne yaa bir yere mi bakamıcaz dedi ve ona da vurdu...

KarşıYaka

Her güne GÜZEL SÖZLER

+Quote Post
arapmustafa
mesaj 19.01.2008 -12:57
İleti #13

Son Ziyaret

QUOTE(MogaLLaN @ 18.01.2008 -12:25) Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!
senın bana polıslerı savunman onLara oLan hayranLıgından,..

hayranlıgımdan degil şuan da o okulda okuyorum ve olanları istersen bir bir sitede anlatayım polisin ne halde oldugunu o savundugun miletten neler çektigini ne dersin

+Quote Post
tommy
mesaj 19.01.2008 -13:00
İleti #14

Son Ziyaret

Yaptığın şehirden kaynaklanıyor herhalde o çünkü buradakiler paşazade torunu. Polis yan komşumuz vardı burada tahinini istedi buradaki polislerin genelinin çoğunun böyle olduğunu kendisi diyordu bize ve tahin istedi sonunda.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!)

KarşıYaka

Her güne GÜZEL SÖZLER

+Quote Post
arapmustafa
mesaj 19.01.2008 -13:02
İleti #15

Son Ziyaret

yapma ya tommy ben ksk liyim ama onların taraftarını da çok iyi biliyorum burada onları kötülemek istemiyorum

+Quote Post
tommy
mesaj 19.01.2008 -13:05
İleti #16

Son Ziyaret

Usta sadece maçlarda değil bu, benim üstte anlattıklarım yeterlidir sanırım... Gel gelelim Galatasaray Karşıyaka maçında maç öncesi yarım saat ile 1 saat var Galatasaraylılar küfürlü marş söylüyor ıslıkladık maç öncesi 10 15 kişi susturdular bizi...

KarşıYaka

Her güne GÜZEL SÖZLER

+Quote Post
arapmustafa
mesaj 19.01.2008 -13:07
İleti #17

Son Ziyaret

tommy hala olaya kendi pencerenden bakıyorsun bence ama yorumlarında degerli benim için

+Quote Post
sr_fatih
mesaj 19.01.2008 -14:10
İleti #18

Grup: Üyeler
Üye No: 16
Son Ziyaret
Tarih: 27.05.2008
Saat: 00:00:10

arkadaşlar bi konuyuda kaçırmanın (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) hazzıyla başlıyorum yoruma

mustafa nın dedği gibi poliser çok zor şartlarda yetişiyorlar o 2 sene yada 4 senede yapmadıklarını bırakmıyorlar onlara ... (bir çok arkadaşım polis ordan biliyorum )

kişiden kişeye değişebilir fakat her polis bir hukukçu dur çünkü çok iyi bir hukuk dersi alıyorlar neyi nerde yapacağını bilir ama her polis yapmaz...

maçlara gelelim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) orada tommy haklı hemde sonuna kadar polisler tribüne girdikleri wakit hepsi birer terminatör kesiliyolar (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!)
bu millettin polislere karşı sewgi we saygı yüklü eğer bu böyle olmasaydı bugün tribünlerde katliam olurdu... gibi gibi

fazla yorum yapmayayım konuyu bazı arkadaşlar yanlış yönlere götürebiliyorlar ve milletin sabrını zorluyorlar sonra tatsızlık çıkıyor ...

DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___

BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler     

+Quote Post
MogaLLaN
mesaj 20.01.2008 -00:48
İleti #19

Son Ziyaret

originaL vb. guLdurdunuz benı bak ben senınLe polıtık olarak( polısium ) ılk kurulus acıklaması 1935 yıLında devletın yururlugune gore kotu gıden duzene karsı topluma devlet seklının dısında davranması onayLanmıstır ben neden polıslerı kotuledım cunku kapitalistlerın usaklarıdırlar yanı anlatmak ıstedıgım benım polisiye ıcınde bır kac kırık adam degıL devLet bunyesı altındakı sorunLar bızım halkımızın onuruyLa ve gururuyLa oynuyoLar pekı hepsı bu kırık adamLardan doLayıımı eger uLkemız suanda bırkac emperyalist ulkenıın dedıgını yapmak zorundaysa bu bu vatan 1960 larda polısıyumun devlet catısı altında tam bırlesme gosterdı 65,70 lere gelınırken darbecılerle ortak karar alındı .... ve basta tekrarladıgım gıbı bırkac emperyalıs ulkenın dedıgını yapmak zorundaysak bu ulkemızde ve vatanımızda olusan kırıklar yuzunden oldugu apacık bellıdır.. eger kucuk