|
Üye Resmi
Puanlama
Seçenekler
Kişisel Açıklama
BLackpearL henüz kişisel bir bildirimde bulunmamış....
Kişisel Bilgiler
BLackpearL
Yeni Mynak
18 yaşında
Bayan
Konum Bilinmiyor
Doğum Nisan-5-1990
İlgi Alanları
müzik..dans...ve teknoloji..
Diğer Bilgiler
İstatistikler
Profil Görüntüleme: 92*
Son Görülme: 21.06.2008 -12:39
Yerel Zaman: 30.08.2008 -00:09
19 ileti (0.23 adet gün başına)
İletişim Bilgileri
Bilgi Yok
Bilgi Yok
Bilgi Yok
Bilgi Yok
* Profil görünümü her saat başı güncelenir
|
Başlıklar
İletiler
Yorumlar
Arkadaşlar
İçerik
7 Jun 2008
FancLube ismini yazdırmak isteyenler bu başlık altında "benide yazarmısın.." diyerek katılabilirler... Lütfen fanclub içinde muhalefet yaratıp tartışmalara sebep olmayalım herkese teşekkürLer..! ÜYeler BLackpearL tommy eNDLeSSLiFe NaNo
7 Jun 2008
Herkese merhaba ben BLackpearL ismim tuuba:):)18 yaşındayım samsunda oturuyorum Lise 3 öğrencisiyim:) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nette gezinirken keşfettim siteyi.. yeni ve güzeL bir site:)umarım geleceği parlak olur.. (IMG:style_emoticons/default/kazanan.gif) benide aranıza kabul ederseniz bu sitenin cici bi üyesi olmak isterim:) (IMG:style_emoticons/default/gul.gif)
7 Jun 2008
Sevmişim..!! [color="#800080"][/color]
Şimdi anladım Ben seni hiç sevmemişim Seni sevmeyi sevmişim Yokluğunu imkânsızlığını Ulaşılamazlığını sevmişim Beni koyup gidişini Artık olmaz değişini sevmişim O güzel günleri Hatıraları Bana yaşattığın acıları sevmişim Hep gelmeni istemiştim Senin gitmemi istediğin gibi Ama artık gelsen de bir gelmesen de Gitsem de bir gitmesem de Şimdi anladım Aslında Ben seni değil Sensizliği sevmişim...
7 Jun 2008
Her gün yanında olamamaktan korkuyorum [color="#800080"][/color]
Sesini duyamamaktan Seni görünce, sana alışmaktan da korkuyorum Nedense sensizlikten de korkuyorum Bir gün hoşça kal demenden İstemesem de; Bir gün, bir gül gibi İçimde solmandan korkuyorum Hafızamda bırakacağın hatıralardan Hatıralardan kaçamamaktan Adını unutamamaktan korkuyorum Ah Ben seni sevmekten korkuyorum. Benimkisi sadece bir sevda Göz yaşlarımla söndüremediğim Korkularımı yenemediğim Söyleyemediğim Fakat, kendimi tükettiğim Ve beni; Yedi kat yerin dibine sokan Utandıran, korkutan An be an içimi yakan Cesaretsiz bir sevdan Bu nasıl bir sevda ? Anlayamıyorum Ah Ben seni sevmekten korkuyorum. Biliyor musun; Aklımdan hiç çıkmıyorsun. Sen benim; İmkansızlar bahçesinden koparttığım Edâlı gülümsün. Hiçbir zaman koklayamayacağım Adını söylerken burkulacağım Sevmekten hep korkacağım Fakat, ömrüm boyunca unutmayacağım Edâlı gülümsün. Ah Aslında sen benim, Kendi ömrümsün
7 Jun 2008
İlk aşkım..
İlk aşkın acısı her zaman başka oluyor derler İlk sevda fena yakar izi kalır bir yerlerde Kolay unutulmaz derler… Evet unutamadım unutamıyorum seni.. Benim için ilk sensin.. Ama acı bir ilksin..içimi sızltan bir ilk Hiçbir zaman unutamayacagım Her zaman hatırayacağım hatırladıgımda.. İçimi acıtacak yuregımı kanatacak olan bir ilk Seni hep seveceğim Her zaman kalbimin en guzel yerınde . Hatıralarım arasında en guzelı olarak kalacaksın Hayatıma anlam veren .. güzel gözlüm.olarak. Kalbimde taht kuracaksın…!! Kendi kalemimden iLk aşkıma.. |
Son Ziyaretçiler
Yorumlar
Diğer kullanıcılar sizin için bir yorum yapmamışlar BLackpearL.
Arkadaşlar
Sonuç (arkadaş) bulunamadı....
|
|
Basit Görünüm | Tarih: 30.08.2008 -00:09 |