ben BLackpearL |
![]() ![]() |
ben BLackpearL |
07.06.2008 -08:49
|
|||||
![]()
|
Herkese merhaba ben BLackpearL ismim tuuba:):)18 yaşındayım samsunda oturuyorum Lise 3 öğrencisiyim:) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) nette gezinirken keşfettim siteyi.. yeni ve güzeL bir site:)umarım geleceği parlak olur.. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) benide aranıza kabul ederseniz bu sitenin cici bi üyesi olmak isterim:) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() °l||l° (_ßLackpearL_) °l||l° | FRéé$TyLé RécoRdz | Carß00nN- MoNéTa- C.İ.E.N- SaBu- ShadowAY- MahseN- BLackpearL- OuLLCcaN - Jaded. .MaésTr0 . çekemeyen anten taksın |
||||
|
|
|||||
07.06.2008 -10:24
|
|||||
![]()
|
Kocaman hoşgeldin tuğba (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Umarım aramızda sürekli ve kalıcı olursunuz. Ek olarak lise3 öğrencisi olduğunuza göre sınavlarınızda başarılar dilerim. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Tekrar hoşgeldiniz.
![]() |
||||
|
|
|||||
07.06.2008 -10:31
|
|||||
![]()
|
HoşgeLdin plackpearl umarım aramızda cici üye olarak kalırsın.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Admin'im daha bir yıl var lise 4 yıl oldu.
![]() |
||||
|
|
|||||
07.06.2008 -10:32
|
|||||
![]()
|
Tamam işte lise4 te hiç sınav olmıcaklarmı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (Kıvırabildim mi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) )
![]() |
||||
|
|
|||||
10.06.2008 -10:54
|
|||||
![]()
|
valla kalıcı olmaya çalışacağım iyi bir ortam olacak inş:)(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
bana sınav demeyin nolur deli oluyorum:Dbu yıl bayaa bıktım:D ![]() °l||l° (_ßLackpearL_) °l||l° | FRéé$TyLé RécoRdz | Carß00nN- MoNéTa- C.İ.E.N- SaBu- ShadowAY- MahseN- BLackpearL- OuLLCcaN - Jaded. .MaésTr0 . çekemeyen anten taksın |
||||
|
|
|||||
11.06.2008 -15:53
|
|||||
![]()
|
hoş geldiiinnn (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) yeni bir mynak hızlı bir giriş (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) paylaşımlarını bekliyoruz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
12.06.2008 -16:44
|
|||||
|
Hoşgeldin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Rock ve Metal Birliği
---- Bir ülkenin geleceği, mühendislerinin yetenekleri ile sınırlıdır! Türk, öğün, çalış, güven. |
||||
|
|
|||||
13.06.2008 -08:45
|
|||||
![]()
|
hoşbuLdum hoşbuLdumm evet ben bir mynakım artık:D:D (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() °l||l° (_ßLackpearL_) °l||l° | FRéé$TyLé RécoRdz | Carß00nN- MoNéTa- C.İ.E.N- SaBu- ShadowAY- MahseN- BLackpearL- OuLLCcaN - Jaded. .MaésTr0 . çekemeyen anten taksın |
||||
|
|
|||||
16.06.2008 -23:41
|
|||||
![]()
|
mynak bu be (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 23.11.2008 -16:45 |
|
Dünyayı daha iyi yapmayan insan, insan değildir. |