2008'e nasıl girdiniz???, Klasik oldu biraz ama komik birşeyler çıakr hihiihih :) |
![]() ![]() |
2008'e nasıl girdiniz???, Klasik oldu biraz ama komik birşeyler çıakr hihiihih :) |
04.01.2008 -02:48
|
|||||
![]()
|
Evet buyrun bakalım herkes anlatsın kim neler yaparak girdi yeni yıla... Ben bi kaç sene önce telefonda arkadaşımla konuşuyodum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) dışarıdan 3...2....1....0 (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) sesleri geliyodu... BEN----canım yeniyıla girdik (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) bu senede çok konuşcez sanırım (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ARK.----olmaz daha 1 dakka var... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) BEN---- kızım havayi fişek bilem attılar (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) girdik işte inat etme.... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ARK.----girmedik daha (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) benim saatim TRT ayarlı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) BEN---- (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) bu sene de kazak örüyodum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.01.2008 -19:01
|
|||||
![]()
|
sarhoş girdim arkadaşın odasında 7 dakikada bir tuvalete kusmaaaa gittim yılbaşını hatırlamıom böhüğğeeee :'(
![]() |
||||
|
|
|||||
05.01.2008 -20:41
|
|||||
![]()
|
Ben bilgisayar başındaydım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
05.01.2008 -21:33
|
|||||
![]()
|
Alsancaktay'dım... Konser dinleriken girdim.
![]() |
||||
|
|
|||||
06.01.2008 -00:35
|
|||||
![]()
|
FENERBAHÇE marşıyla girdim...bide zıpşayarakk.Hep zıplıcam sanırım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() [font="Comic Sans MS"][/font]Ağlamak Yok Gülmek VARRRRR[size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
||||
|
|
|||||
06.01.2008 -12:02
|
|||||
![]()
|
Ben arkadaşlarla şarap içerek bir de yanında playstatıon2 oynarak girdim rahat 2 şişe içtim şarap (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Sarhoş degildim ama (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
06.01.2008 -14:10
|
|||||
![]()
|
Ben dedikodu yaparak girdim valla, hatta öyle dalmısım ki, yeni yıla girdigimizin farkına sonradan vardım. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
06.01.2008 -14:19
|
|||||
![]()
|
Bir benim ki berbat mış herhalde bende erzurum polis okulunda da kar yagışları altında ben koguşumda sap sap otururken öylece geçmiş gitmiş işte ama o rada kız arkadaşım la konuşuyordum işin en güzeli de o idi ve Allah tan vardı
![]() |
||||
|
|
|||||
06.01.2008 -17:28
|
|||||
![]()
|
QUOTE (admin @ 05.01.2008 -17:41)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Ben bilgisayar başındaydım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) bi dakka (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) burda olaya el atmak durumundayım admincim cok özür dilerim beni sewmiceksin belki bunu söledikten sonra ahaha (= bilgisayar başında derken "yerde" mi nası yani anlamadım (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
06.01.2008 -18:14
|
|||||
![]()
|
QUOTE (VINDIESEL @ 06.01.2008 -14:28)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! bi dakka (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) burda olaya el atmak durumundayım admincim cok özür dilerim beni sewmiceksin belki bunu söledikten sonra ahaha (= bilgisayar başında derken "yerde" mi nası yani anlamadım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Sonuçta bilgisayar benim karşımdaydı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
06.01.2008 -23:58
|
|||||
![]()
|
ah admin ah (= öldürüceksin beni sen şu polemik takıntınla (=
![]() |
||||
|
|
|||||
09.01.2008 -15:13
|
|||||
![]()
|
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |