Moderatorluk, Modluk |
![]() ![]() |
Moderatorluk, Modluk |
31.12.2007 -16:32
|
|||||
![]()
|
sayın admin beni eski portal dan tanıyorsunuz zaten bende sitede her forum hakkında modluk istiyorum ![]() |
||||
|
|
|||||
02.01.2008 -00:02
|
|||||
![]()
|
mc_twister ben hatırlamıyorum seni yeni nick mi aldın yoksa eski nickinde bumuydu?
Mod ekibinden de değildin biraz konular acıp tüm bölümlerde istediğin gibi onu bir hakketsen.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
02.01.2008 -19:16
|
|||||
![]()
|
QUOTE (tommy @ 01.01.2008 -21:02)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! mc_twister ben hatırlamıyorum seni yeni nick mi aldın yoksa eski nickinde bumuydu? Mod ekibinden de değildin biraz konular acıp tüm bölümlerde istediğin gibi onu bir hakketsen.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) diğer sitedeki ismim firefox du.. ![]() |
||||
|
|
|||||
07.01.2008 -14:39
|
|||||
![]()
|
tommy e katılıyorum bence forumlarda etkinlik gerekli ve ondan sonra dereceler verilmeli
![]() |
||||
|
|
|||||
08.01.2008 -23:32
|
|||||
![]()
|
ewt haklar esıt olmalı tommy e katılıyyorum bazı seylerı kendısının basarması lazım ınsanın her konuda
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
13.02.2008 -08:14
|
|||||
![]()
|
Bencede eskiyi karıştırmadan,çalışma yapmak lazım,görev almak için.
![]() |
||||
|
|
|||||
13.02.2008 -12:24
|
|||||
![]()
|
ben hatırlamıyorum bu üyeyi.Ama eminim biraz çalışırsa site içinde hakettiği görevi alacaktır (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Konuya Verilen İnternet Bağlantıları
| Sayfa | Tarih | Ziyaretler |
|---|---|---|
| http://www.turkegitimsen.org.tr/1genelresimler/sehit.jpg için Google Görsel Sonuçları | 05.11.2008 -17:18 | 1 |
|
Basit Görünüm | Tarih: 22.11.2008 -05:47 |
|
Dünyayı daha iyi yapmayan insan, insan değildir. |