Gitarla İlgili Dev bir Arşiv |
![]() ![]() |
Gitarla İlgili Dev bir Arşiv |
20.03.2008 -01:16
|
|||||
![]()
|
Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 100.000 ( Yüzbin) tabb Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 23000 tabb Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 10.000 tabb Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 70.000 tabb Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 2000 trance dance midi and chords ( akorlar) Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 1187 rock metal tabb Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 1.404 midi Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 50.600 tabb Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 20.000 akor bulunmaktadır. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!.. 6928 tabs 3249 txt 1303 midi Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Akor arşivi Türkçe 2000-3000 arası parça mevcuttur. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Türkçe içinde çok sayıda akor bulunmaktadır. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 400-500 arası Türkçe tabb arşivi ektra eksersiz ve arpej çalışmaları ve eğitim ekli Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Gitar ritimleri mp3 formatında, sesli bir şekilde duyabilirsiniz. Her biri ayrı ayrıdır. ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
20.03.2008 -01:20
|
|||||
![]()
|
Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 270 sayfa eğitim, çok kolaydan başlamış, ayrıntılı anlatılıyor. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Eğitim 7 Progressive Bass Guitar.pdf Rhythm Guitar - Complete Guide - Musicians Institute.pdf The Beatles - Complete Songbook For Guitar, Tabs and Chords.pdf.zip Woodworking-Lutheria-Fine Wood Working Nov Dec 1987-Building A Steel String Guitar An Overview Of The Fine Points-William Laskin gitarın Yapılışı.pdf Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Eğitim 6 39 Progressive Solos For Classical Guitar - Book 2.pdf Complete.Idiots.Guide.To.Playing.The.Guitar-eBooKerz 270 syda.pdf guitar_player_ed131_2007 elektro.pdf Learn To Play Guitar v2.01 (Share Me) (ebook - Pdf).pdf Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Eğitim 8 (ebook) complete guitar book.pdf (eBook) Guitar - The Joe Pass Method.pdf (ebook) Guitar Chords (notation).doc (Guitar & Bass Songbook) Bryan Adams - Rock Score (Full Band Score).pdf Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Gitarpro midi tabb arşivi Tabs (6928 guitar pro, 3249 txt) + 1303 Midi files.zip Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Guitar Songbook - Heavy Metal Lead Guitar Vol 2.rar elektorcuları da unutmuyoruz. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Pro dosyalarını açar son versiyon Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! En büyük arşiv 50600 tane tabb bulunmaktadır. Çalamasanız bile dinlemek bile güzel. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Eğitim 1 learn how the play guitar companion_for_the_guitar Guitarpower- palms version user guide chords & scales for guitars guitar book Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Albeniz ve arenas çalışma eğitim ve parçaları Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Collections Eğitim 76 Folk songs from all over, for beginners--[1004] CARULLI--29 Pieces--(Collection of easy pieces for 1st & 2nd Grades) FERNANDO SOR Guitar Moment 1,2,3,4 Sveinn Eythorsson--(Fils)--collection-27 easy melodies by guitar pupil Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Eğitim kolaydan zora ve extra easy pieces, studies beginners 9 easy pieces 19 easy studies for beginner Aguado Dionisio Sveinn Eythorsson - (Fils) - TRIOS companion_for_the_guitar Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Eğitim+parçalar DELCAMP--(PDFs seuls)-- chronologique 1-6 arası school (grade 1-10 arası) Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Etudes COSTE--25 études-op.38--3-vols Etudes-CARCASSI-op_60 GIULIANI--12 études-op.48--2-vols SOR--26 Studies. (Collection Método Sor - Coste) SOR-ETUDES Sveinn Eythorsson - (Fils) --19 easy studies for beginners TARREGA--12 études ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
20.03.2008 -01:23
|
|||||
![]()
|
Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Method Aguado-Metodo-Completo-3-vols SCALES & ARPEGGIOS SOR-COSTE-Metodo-completo Sveinn Eythorsson - (Fils)--The first guitar milestone Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! powertabb Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Program 1 APTunerInstall306 digitalguitartunert230 Guitar Studio guitar_8 guitar_alchemist_free guitarpower_palm Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Program 2 GuitarTuner GuitarVision_1.7 InstallGuitarGuru. play-guitar guitar chord finder50 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Program 3 GoToMyWebServer GuitarScalesMethod music.exe play-guitar.zip spaceeffect.exe Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Companion_for_the_guitar.pdf Guitar Method I-II.pdf The first guitar lessons.pdf Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Akor arşivi 2000-3000 arası parça mevcuttur. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Akor ritm arpej pover point sunumu 10 slayt arpej çalışması 28 ritm 36 akor Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Gitar dersi word belgesi İÇİNDEKİLER Sayfa Ders 1: Gitarın Tutuluşu.......................................... ................................................ 1 Ders 2: Akorun Tanımı, Am ve E Akorları.......................................... .................... 2 Ders 3: Ritm Çalışmaları....................................... .................................................. . 3 Ders 4: Dm Akoru ve Folk Ritm.............................................. ................................ 4 Ders 5: Am,E ve Dm Akorlarının Kullanıldığı Örnek Şarkılar................................ 5-13 Ders 6: Diğer Birinci Pozisyon Akorları (C, D, A, G, Em, B7)............................... 14 Ders 7: Do Majör, Re Majör Akorları ve Kullanımı......................................... ....... 15-16 Ders 8: Sol Majör Akoru ve Kullanımı......................................... ........................... 17 Ders 9: Si Majör 7’li akoru ve kullanımı......................................... ......................... 18 Ders 10: La Majör, Mi Minör Akorları ve Kullanımı......................................... ..... 19 Ders 11: Birinci Pozisyon Akorlarının Kullanıldığı Örnek Şarkılar........................ 20-22 Ders 12: Bare Akorlar Fa Majör ve Örnek Şarkılar.......................................... ....... 23-24 Ders 13: Bare Akorlar Fa Minör ve Örnek Şarkılar.......................................... ....... 25-26 Ders 14: Bare Akorlar Si Bemol Majör ve Örnek Şarkılar...................................... 27-28 Ders15 : Bare Akorlar Si Bemol Minör ve Örnek Şarkılar....................................... 29-30 Dağarcık.......................................... .................................................. ....................... 31-33 Ritmler........................................... .................................................. ........................ 34-38 En Çok Kullanılan Yedili Akorlar :C7 , D7 , G7 , B7 , A7 , E7 , F7 , Bb7.......... Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Bunu cd ye çekmeniz gerekiyor, interaktif eğitim cd si çok güzel görüntü ve sesli. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Türkçe pdf eğitim ilk bunu indirin. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Eğitimin üçüncü serisi Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Eğitim 4 (Ebook - German) Songbook Für Gitarre U Keyboard (Mit Chords) 467 sayfa akord,metronom,solfej gitar1 baslangic Gitarre - Gitarrenschule 47 Seiten akorlarlar gayet iyide anlatılıyor. Guitar pro içinde gitar dersleri eletroda var ayrıca türkçe ve yabancı parçalar gitar pro ile Klasik vs MAJOR ve MİNÖR Gamlar Modlar Muzik ornekleri Pujol, Emilio - Escuela Razonada de la Guitarra Vol. 2 Trash, Exercises - Rhythm Guitar 1st Lesson Trash, Exercises - Rhythm Guitar 2nd Lesson Turkish GP's Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Eğitim 5 a. Tañer, Metodo De Guitarra De Santiago Rebenaque Ok Para Lectura A Primera Vista Amazing Grace (Guitar lead and Rhythm Back Up) Guitar Books - Mel Bay - Finger Gymnastics Songbook Pop Gitarre Keyboard 452 adet parça akor yabancı çalmak istiyorsan Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 450 ritm bulunmaktadır. Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Elektrocular için kitap ve ritmler Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! 20000 akor bulunmaktadır Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! ALINTIDIR ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |