Diyemedim..! |
![]() ![]() |
Diyemedim..! |
08.03.2008 -17:48
|
|||||
![]()
|
(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Diyemedim Umutlarını bir torbaya doldurdun mu hiç? Bıraktın mı sonra metruk bir viraneye...? Düştü mü omuzların ? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Kaldı mı içinde sevinç ? Güldüler mi ardından ? Bakın derken divaneye...! (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Oysa arı bir sevgi. Yalnızca ardımda kalan. İki güzel gün değilmi ki. Ta yüreğimi böylesi yakan. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Kırık bir yaşam, umudun tükendiği. Korku aşktan bile kaçan. Yılgınlık sevgiden. Ve yorgunluk fesat yüzlerden. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Haykırmak isterdim hem de delice. Haykırmak ölümüne. Seni seviyorum diye. Diyemedim...! (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Değil haykırmak kendime bile ......diyemedim En güzel selviyi senin için diktim. En güzel yeri sana verdim. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Yüreğime gömerken. En çok seni sevdim. Tebessümün mavzer. Mahcubiyetin hançer. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Yarası ağır. Kim diyorsa geçer. Yalan...! "Ne geçmesini istiyorum sevdamın. Ne iyileşmesini istiyorum yaramın". (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Özüme köz düşerken lütfundan. Yanacak Yürek benden. Harlanacaksa gönül. Sadrıma alaz senden.. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Yanacaksa bu yürek harlanacaksa gönül. İlişme bırak...! Budur senden alacağım büyük ödül...! alıntı ![]() |
||||
|
|
|||||
08.03.2008 -18:03
|
|||||
![]()
|
Teşekkürler çok güzel bir şiirdi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
08.03.2008 -18:08
|
|||||
![]()
|
Ben Teşekkür ederim,okuyan gözlerinize sağlık.
![]() |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Konuya Verilen İnternet Bağlantıları
| Sayfa | Tarih | Ziyaretler |
|---|---|---|
| senı sevıyorum dıyemedım siirleri - Google'da Ara | 06.11.2008 -04:49 | 1 |
|
Basit Görünüm | Tarih: 02.12.2008 -18:27 |