Ve bende geldimm |
![]() ![]() |
Ve bende geldimm |
04.02.2008 -20:45
|
|||||
|
İş güç derken kısmet bugüneymiş (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Ben geldim yokmu çay kahve verecek? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Herkese iyi forumlar.... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Rock ve Metal Birliği
---- Bir ülkenin geleceği, mühendislerinin yetenekleri ile sınırlıdır! Türk, öğün, çalış, güven. |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -20:50
|
|||||
![]()
|
Geç kaldın yahu.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Hoşgeldin tekrar.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -20:59
|
|||||
|
QUOTE (tommy @ 04.02.2008 -17:50)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Geç kaldın yahu.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Hoşgeldin tekrar.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sorma ya kaç haftadır doğru düzgün internete bile giremiyorum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Neredeyse 1-1,5 ay oldu ben böyle patronun ... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) eee ben yokken neler yaptınız? Sitemiz mavi mavi çok güzel olmuş (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Rock ve Metal Birliği
---- Bir ülkenin geleceği, mühendislerinin yetenekleri ile sınırlıdır! Türk, öğün, çalış, güven. |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -21:01
|
|||||
![]()
|
Aman aman kimleri görüyorum, nerdesiniz siz ya, bir de himotep35 ve Çağatay var gözlerimi yolda koyan.
Hosgeldin osmanix, seni tekrar görmek süper, aramızda. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -21:06
|
|||||
|
QUOTE (OriginaL @ 04.02.2008 -18:01)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Aman aman kimleri görüyorum, nerdesiniz siz ya, bir de himotep35 ve Çağatay var gözlerimi yolda koyan. Hosgeldin osmanix, seni tekrar görmek süper, aramızda. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Sorma ya geldimide üstüste geliyor (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Neyse yettim gari (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Keyifler nasıllar arkadaşlar ? ![]() Rock ve Metal Birliği
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -21:13
|
|||||
![]()
|
QUOTE (osmanix @ 04.02.2008 -18:06)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Sorma ya geldimide üstüste geliyor (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Neyse yettim gari (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Keyifler nasıllar arkadaşlar ? Sıkma canını, geldin ya. İyidir keyifler, ben herzamanki gibi süperim işte. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Sen nasılsın, daha iyisin umarım, buradasın bizlesin. MyNak tasın. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -21:16
|
|||||
|
Nasıl olsun iyiyim işte yeni bir haftaya başlamanın heyecanıyla neşe dolu gönlüm (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Bilgisayara yeni format attıydım geldim hemen kurduktan sonra herşeyi. Herkese hayırlı haftalar dilerim.
![]() Rock ve Metal Birliği
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -21:35
|
|||||
![]()
|
QUOTE (osmanix @ 04.02.2008 -18:16)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Nasıl olsun iyiyim işte yeni bir haftaya başlamanın heyecanıyla neşe dolu gönlüm (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Bilgisayara yeni format attıydım geldim hemen kurduktan sonra herşeyi. Herkese hayırlı haftalar dilerim. Sagolasın Osman, sana da hayırlı haftalar, özletme kendini. Sık sık görelim seni buralarda. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -22:39
|
|||||
|
vayy matrix'in amca ogluda aramiza katılmışşşş:)
|
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -12:57
|
|||||
![]()
|
geç kaldım ama olsun canım sağolsun (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hoş geldin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -16:32
|
|||||
|
QUOTE (marmarali @ 05.02.2008 -09:57)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! geç kaldım ama olsun canım sağolsun (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hoş geldin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sen kimsim |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -18:37
|
|||||
![]()
|
hıı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
09.02.2008 -14:46
|
|||||
![]()
|
Hooşgeldin osmann (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)