yakıştır diye bilinen eğlenceli olayı bilen bilmeyen arkadaşlar buyrun |
Bu bölüme üyeler tarafından açıla(cak)n tüm konular, yetkili editörün onayından geçmektedir. Site içerisinde daha seviyeli oyun başlıklarının açılıp oynanması amacıyla göstermekte olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz.
![]() ![]() |
yakıştır diye bilinen eğlenceli olayı bilen bilmeyen arkadaşlar buyrun |
03.02.2008 -20:01
|
|||||
![]()
|
çok basit bir şarkı sözünü yada atasözü deyim vs yazıp bir yerde bırakacaksınız ben başlayayım.... gecenin nemi mi düşmüş gözlerine ne olur ıslak ıslak bakma öyle gecenin nemimi düşmüş gözlerine ne olur ıslak ıslak bakma öyle (buyrun söz sizin) devamını yazdıktan sonra farklı birşeyler yazıp bırakın..... ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -22:31
|
|||||
![]()
|
ben bu oyunu anlamadım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -22:46
|
|||||
![]()
|
gayet basit ustteki ne yazarsa dogrusunu tamamla
ve kendin baska bisi yaz alttakide onu tamamlasin (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -23:08
|
|||||
![]()
|
ya yazmazsa (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -23:19
|
|||||
![]()
|
offfffffffffffff (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) yaxar yazarr
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -23:23
|
|||||
![]()
|
ama yazmıyo (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -23:26
|
|||||
![]()
|
ok al bakalim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
uyandim birden seninle gece ucu bulmamis................. ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -23:33
|
|||||
![]()
|
Bir bulut durdu gözümde hasret bize uymamış...
evlerinin önü boyalı direk.... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -23:35
|
|||||
![]()
|
(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) iste buuuu (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
yerden yere vurdun sen beni felekkk gozlerin boslugaa dalip gider.... ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
14.02.2008 -16:58
|
|||||
![]()
|
Sahipsiz Bakışların
Benim Olsun İsterim Sırlarım Acıdan Ağlar Örer Kendi Kayboluşlarım Sende Dursun İsterim Anladım Senin İçin İlk Defa; Elimde Parçalanmış Bir Hayat Var Aslında Haps Oldum Söyledim Yalanlara Çıkışlar Hep Kapanmış Ruhamda Sokaklar Da aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Ey yükselen yeni nesil!... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
17.02.2008 -19:04
|
|||||
![]()
|
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir yakıştır deil mi bu oyunun adı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) yakıştırdım bende (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) :D
söz ver durma bana öyle söz ver (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
26.10.2008 -09:12
|
|||||
![]()
|
bakışına kanmam artık söz ver (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
çok zor değil bu hadi söz ver (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) birlikte ölecek miyiz (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) kara toprak gibiiiiiiiiiiiii gökte yıldızlar gibiiiiii annemiin sııcaaaakkkk kucağı gibiiii ........... tamamlayın bakim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
26.10.2008 -18:18
|
|||||
![]()
|
birakma beniiii
birakma beniii dayanamam sensizLiğe (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) TexasLiyiz ezeLden eğiLmez başımız.. BUrsaspor aşkına hazırız biz öLmeye.. YeşiL iLa beyaz oLsun bizim mezar taşımız... Bursaspor aşkına hazırız biz öLmeye... LaLıLayLayLıLay.............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------MaDe İn BurSa------------------------- ---------------------------------TeXaS |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |