BMW'DEN BAŞ DÖNDÜREN YENİ ÜRÜN.. |
![]() ![]() |
BMW'DEN BAŞ DÖNDÜREN YENİ ÜRÜN.. |
22.01.2008 -22:23
|
|||||
![]()
|
BMW'nin geliştirdiği M5 tasarımı,hızlılığı ve birçok yönü ile sürücülerin hayal gücünü zorluyor. G-Power’ın iddiasına göre, firmanın geliştridiği M5, en hızlı en güçlü BMW modeli, tabii yolda kullanım için. Temelde firma, BMW M5’in 5 litrelik V10 motoruna iki adet kompresör uygulamış ve aracın gücü, 507 beygirden, 7500-8200 devir aralığında 730 beygire yükselmiş. Maksimum tork ise 7200 devirde 700 Nm olmuş. Kompresörlerin yarattığı basınç 0.5 bar ile sınırlanmış (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Sonuç olarak araç 100 km/s hıza 4.2 saniyede, 300 km/s hıza ise 29.5 saniyede ulaşabiliyor ve hızlanması 340 km/s hıza kadar devam edebiliyor. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) G-Power süspansiyonlar, frenler ve dış görünüm içinde modifikasyon imkanı sunuyor. Araçta 21 inçlik jantlara arkada 295/25 önde 255/30 ebadında lastikler takılmış. Devasa jantlar 40 santim çapındaki 6 pistonlu fren diskleri içinde yer açmış. Yükseklik ayarlı amortisör sistemi ise 9 farklı ayara imkan veriyor. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
22.01.2008 -22:39
|
|||||
![]()
|
Bir de önden bir görüntüsünü alsaydık hani.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
22.01.2008 -22:42
|
|||||
![]()
|
QUOTE (OriginaL @ 22.01.2008 -19:39)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Bir de önden bir görüntüsünü alsaydık hani.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Önden resmini bulamadım (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) idare et bunla hehe (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
22.01.2008 -22:50
|
|||||
![]()
|
QUOTE (ucan_kek @ 22.01.2008 -19:42)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Önden resmini bulamadım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) idare et bunla hehe (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Tamam ben kendim dolanım bakayım artık ön cepheye, napalım. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Ama güzelmis, ellerine saglık.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
22.01.2008 -22:55
|
|||||
![]()
|
bununda sıyahı ne fıyakalı olur beah (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)