kopya çekme sanatı, hade bakem |
![]() ![]() |
kopya çekme sanatı, hade bakem |
16.01.2008 -12:50
|
|||||
![]()
|
arkadaşlar hepmizin işine yarayacağı ve hemen hemen her sınavda yaptığımız adrenalın yuklu, hocaya yakalanma riski olan ve dewlet meselesi olan dersleri en az CC ile geçmek istiyoruz (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ANADOLU ÜNİVERSİTESİ olarak bildiğiniz kopya çekme çeşitlerini paylaşırsanız sewiniriz (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) bu ara biz (sr.fatih-nogayhan=tanju-ali-murat-talat-ramazan...) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ilk ben yazayım : 10 tane mikro 0.5 - 0.7 uç kutusu arkası (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -00:03
|
|||||
![]()
|
Küçük kağıtlara karşı bir hobim vardır en güvendiklerimdir onlar, yanımdan ayırmam, sınavlarda genellikle yerimiz değiştiği için sıraya yazmak bir sonuç getirmiyor, arka ön desen a, b gruplu olduğu için çözüm değil.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Bu yüzden kağıtları severim.
![]() |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -00:05
|
|||||
![]()
|
avuc ıcı calısmaLarı cok etkıLıdır tavsıye ama eLınızı kuru tutmaya caLsın yoksa sonucLardan sız sorumlusunuz ve asistat kaLemıyLe yazarsanız ıyı olur o kaLem bıraz zor cıkıyoda
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -11:09
|
|||||
![]()
|
evet be nde bu yöntemi kulanıorum ama hoca yakaladımı kağıttan kurtulabilirsin lakin bunlar elinde kalıo (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
şimdide önden arkaya ya da arkadan öne fısıltı yöntemini kullanıyoruz (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -12:53
|
|||||
![]()
|
en güzeli sıra ve oturulan yere yazmak lise yi böyle bitirdim ben tavsiye ederim herkese
![]() |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -13:57
|
|||||
![]()
|
Arkadaşlar bu konu oyundan öte paylaşma topigi oldugu için topigi muhabbet kuşlarına taşıcam.Ben burda yazılan her türlü yöntemi denedim ama en iyisi ToMMyy ninde dedigi gibi kağıtlar (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -16:19
|
|||||
![]()
|
benimki biraz uzun olacak ama yakalanma riski %0 !!! Malzemeler : iplik, kumaş mendil, çok ince uçlu pilot kalem (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
şimdi ipin bir ucunu pantolonumuzun kemerine veya kemerin geçeceği olan bi yer war adını unuttum, oraya bağlıyoruz. diğer ucunu ise mendilin bir ucuna bağlıyoruz.. daha sona yazacağımız kopyaları mendile yazıp üstümüzdeki elbiselerin alt kısmından geçirerek kolumuzdan çıkarıp kopyamızı çekebiliyoruz. böylelikle hoca geldiğinde ufak bir hareketle (kolumuzu uzatınca ipin gerilmesi sonucu mendil kolumuzun içine girecektir) kopyamızı saklayabiliyoruz. eminim bilenler wardır ama bilmeyenler için iyi bir yöntemdir (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Not: İpimiz biraz kısa olursa iyi olur. Kolumuzu uzatıp içine çekme kısmında biraz geri gitsin ki hocanın kontolünde birşey çıkmasın. İyi denemeler (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -11:27
|
|||||
|
okulda beni herkes besişktaş aşıgı olarak bildigi icin her sınava kolumda beşiktaş bandıyla girerim ve altında da ozel bi şekilde hazırlanmıs bir kagıt bulunur işte o benm hayatımın kagıdı:) herzaman heryerde enbuyuk kartal:)(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
|
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -13:02
|
|||||
![]()
|
QUOTE (nitro_ghost @ 05.02.2008 -08:27)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! okulda beni herkes besişktaş aşıgı olarak bildigi icin her sınava kolumda beşiktaş bandıyla girerim ve altında da ozel bi şekilde hazırlanmıs bir kagıt bulunur işte o benm hayatımın kagıdı:) herzaman heryerde enbuyuk kartal:)(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) eywallah yazdığın ileti için ama arkadaşım burası tribün değil karıştırdın heralde her konuya takım sokarsak olacakları sende tahmin edebilirsin ileti için tekrar tşkler ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -13:35
|
|||||
|
insanın tarafını belli etmesi en anlasılır olaydır ve karsısındakininde buna saygı duyması en buyuk erdemdir...
|
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -13:40
|
|||||
![]()
|
eyw ona bişi yok taraftarın nedemek olduğunu biliyorum mereketme ama bu her herkonuda karşımıza çıkıyor ve daha önce tartışması çok olduğu için uyarmak istedim yoksa ne tuttuğun takıma lafım war ne de sana daha önceki konuları okursan ne demek istediğimi anlarsın (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) bu arada hoş geldin çok değişik bi karşılama oldu ama (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -13:47
|
|||||
|
hoşbulduk.. tartışma yaratcak bi konu olursa kendimi cekerim meraketme....
|
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -13:53
|
|||||
![]()
|
(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) desene iyi anlaşacaız
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -13:57
|
|||||
|
boşuna dememişler insan karsisindakinden gordugunce karsısındakine bişeyler veriri..
sen bana ışık ver yeter bende filiz cok:) |
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -16:39
|
|||||
![]()
|
ehehhe (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ne güzel kopya çekiosunuz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ben bu aralar elime yazmaya başladım yine ve br gün yakalanırsam fena şapa otururum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |