Gündüz Kahvesi, Çaylaaaarrrr şirketteeeenn.... |
![]() ![]() |
Gündüz Kahvesi, Çaylaaaarrrr şirketteeeenn.... |
15.01.2008 -14:54
|
|||||
![]()
|
Siteye girince, günaydın, merhaba veya cıkarken iyi aksamlar vb mesajlarınız içindir bu baslık.
Çaylar şirketten efendim başlıkta yazdıgım üzere, ilk gelen çayı demler.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
15.01.2008 -15:34
|
|||||
![]()
|
OOOOOO çaylar şirketten ama demlemesi bizden işe bak (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hehe ama sen iste demliyim hemen (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Slm bu arada:) Nasılsınız sevgili mynaklar ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
15.01.2008 -15:38
|
|||||
![]()
|
Yok kurtardın bugün uçan kek, ben geldim sayılır ilk, ben demledim haliyle, iyiyim ben kendi adıma, sen nasılsın bakayım?(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
15.01.2008 -15:49
|
|||||
![]()
|
Yoookkk ben demlicem olmaz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) iyiyim saol senin iyi olmanada sevindim bende kuru pasta falan getiriyimde çayın yanında iyi gider dimi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) admin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) :kek: smileyi istiyorum burda çok işimize yarıcak (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
15.01.2008 -23:21
|
|||||
![]()
|
ben geldiimm:rolleyes: mey dey mey dey (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -12:36
|
|||||
![]()
|
Slm arkadaşlar çayları demledim kek pogaca kuru pasta vs vs vs onlarda sizden hadi acıktım ben ya:D
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -12:40
|
|||||
![]()
|
slm mynak halkı ben gele ...
marmarali al bakiim şu baklavaları koy mutfağa çay demlenince getirirsin (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -12:42
|
|||||
![]()
|
kek sen gelmişin ya işte hala kek istio (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) tamam ben yemeklerşi tabaklara koyuyom fatih gel buraya kaçma (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sofrayı kur hadi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) kek sende gel (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) bakkaldan üç ekmek bi de gazete kap gel (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -13:20
|
|||||
![]()
|
Emredersiniz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) gazete ne olsun bakıyım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -13:25
|
|||||
![]()
|
bende bıskuvı getırdm
![]() BAŞKA DİYENLERE İNAT ESKİSEHİRSPOR
|
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -16:44
|
|||||
![]()
|
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -17:31
|
|||||
![]()
|
Gece kuşuna ozaman tommycim orda tüm soguk içicekler var (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sen şimdilik çay iç (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -19:30
|
|||||
![]()
|
Hizmette kaliteyi esas edinip, öğlenleri de satışa sunalım sayın yönetci arkadaşlarım.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -11:12
|
|||||
![]()
|
höhöhöhhhyyyyt durun bakalım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hadi sofraya dicem ama kimse yok (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ben başlıom isteyen gelkir isteyen gelmez (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ooooo bayağııı güzeellmişş (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -13:51
|
|||||
![]()
|
Geldiiiimmmmm çayımı koy çokk açım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) neler var sofrada göremiyorum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
17.01.2008 -15:31
|
|||||
|
cay varsa alayım
|
||||
|
|
|||||
25.01.2008 -14:56
|
|||||
![]()
|
QUOTE (sems123 @ 17.01.2008 -12:31)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! cay varsa alayım Ah olsa bende alacagım ama.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Selamlar efendiimmmm, hayırlı Cuma lar, bir cay demleyeyim ben herkes toplanana dek. Çabuk tutun elinizi derim, yoksa hiç acımam içerip afiyetle hepsini. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
25.01.2008 -14:58
|
|||||
|
Off ya dışardayım burdada çay yok original alacağın olsun aklıma getirdin çayı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -23:21
|
|||||
![]()
|
Misss gibi taze çay kokusu alıyorum acaba Original ablam mı demledi taptaze çayı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -12:58
|
|||||
![]()
|
Bugun çayı ben demledim degerli mynak üyeleri bugun aç degilim yiyecek bişey getirmenize gerek yok (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||