Unuttum oyunu |
Bu bölüme üyeler tarafından açıla(cak)n tüm konular, yetkili editörün onayından geçmektedir. Site içerisinde daha seviyeli oyun başlıklarının açılıp oynanması amacıyla göstermekte olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz.
![]() ![]() |
Unuttum oyunu |
13.01.2008 -15:53
|
|||||
![]()
|
Neyi unuttuğunuzu yazacaksınız arkadaşlar (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) meselaaa (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) evden çıkarken kapıyı kitlemeyi unuttum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -16:31
|
|||||
![]()
|
dişimi çektircektim unuttum.. ağrı girince aklıma geldi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
18.01.2008 -13:03
|
|||||
![]()
|
ne yazacağımı unuttum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
25.01.2008 -17:45
|
|||||
![]()
|
neyi unutacağımı unuttum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Bén
**DuRmam.. **YoRuLmam.. **deLiririm.. HeR zamaN **ağLarım.. **ağLaTırım.. **GüLerim.. **SiLerim.. **Çoq Konu$uRum.. **SusTummu hiç konu$mam.. **ßaşßelasıyım **AbarTı kıskancım **Sinir ßozucuyum **İnaTçıyım **anTi-ciddiyim **seFimLiiiim **msn manyaaayım **üfff!!deLi doLuyum **Tribe geLemem ama çok güsel trip yaparım **Bana Trip YaPanı Sevmem.. **DeLirTirim.. **Bütün Gece uYumam.. **YerLi YerSiz uYurum.. **ÇoK Severimmm.. **iÇerim.. **Gezerim.. **üzeRim.. **SEVDİMMİ TAM SEVERM SEN SEVMESSEN Pİ$MAN EDERİM.. **üzüLüRsem Can YaKaRmmmm.. **aşık oLur,iç geçirir,deLi eder,akıL çeLer,a$ık eder,terkederim **Düşman harcar,dost birikTirir,emek weririm,werdiğim emeğe Layık deiLse SİLER GEÇERİM...!!! ÇoqDa TıIInq FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..? |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -03:51
|
|||||
![]()
|
unuttumda unuttum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -03:53
|
|||||
![]()
|
Bir şarkıda ki söz için o şarkıyı dinliyordum o söze gelmeden bulacağımı unuttum o şarkı geçtikten sonra hatırlatım sıraya o şarkıyı tekrar aldım onu yine unuttum 3 kere unuttum.4. yolda.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -03:55
|
|||||
![]()
|
bu aralar kendimi unuttun (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -04:05
|
|||||
![]()
|
4.de unuttum ama geri sardım yakaladım bu sefer.
Unut onu gönlüm sevmedin farzet. ![]() |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -06:37
|
|||||
![]()
|
nazım hıkmet ran ın sıırLerını okuyan yorumcunun ısmını unuttum ama soy adı erkal kanaL ,D de bı fıLm vardı ordan akLıma getırmeye caLısıorm oLmuyo (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ya ben gercekten unuttum off bu oyun ne bıcın bısı yaa adamın adını gercekten unuttum yaa
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -21:21
|
|||||
![]()
|
kalemimi dershanede unutumm :S
![]() Bén
**DuRmam.. **YoRuLmam.. **deLiririm.. HeR zamaN **ağLarım.. **ağLaTırım.. **GüLerim.. **SiLerim.. **Çoq Konu$uRum.. **SusTummu hiç konu$mam.. **ßaşßelasıyım **AbarTı kıskancım **Sinir ßozucuyum **İnaTçıyım **anTi-ciddiyim **seFimLiiiim **msn manyaaayım **üfff!!deLi doLuyum **Tribe geLemem ama çok güsel trip yaparım **Bana Trip YaPanı Sevmem.. **DeLirTirim.. **Bütün Gece uYumam.. **YerLi YerSiz uYurum.. **ÇoK Severimmm.. **iÇerim.. **Gezerim.. **üzeRim.. **SEVDİMMİ TAM SEVERM SEN SEVMESSEN Pİ$MAN EDERİM.. **üzüLüRsem Can YaKaRmmmm.. **aşık oLur,iç geçirir,deLi eder,akıL çeLer,a$ık eder,terkederim **Düşman harcar,dost birikTirir,emek weririm,werdiğim emeğe Layık deiLse SİLER GEÇERİM...!!! ÇoqDa TıIInq FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..? |
||||
|
|
|||||
13.02.2008 -15:46
|
|||||
![]()
|
Bugün okula aksiyon filmi götürmeyi unuttum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
14.02.2008 -17:00
|
|||||
![]()
|
derslerden geçmeyi unuttum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hepsinden kalıyorum bu ne yaaaa (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
17.02.2008 -18:52
|
|||||
![]()
|
kaç tane sewgilim olduğunu unuttum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) cücüükk help me pls (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ayrıca isimlerini de unuttum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
18.02.2008 -01:25
|
|||||
![]()
|
81 den sonrasını sayamadım yaaeerum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |