Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Etmece |
Bu bölüme üyeler tarafından açıla(cak)n tüm konular, yetkili editörün onayından geçmektedir. Site içerisinde daha seviyeli oyun başlıklarının açılıp oynanması amacıyla göstermekte olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz.
![]() ![]() |
Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Etmece |
13.01.2008 -12:35
|
|||||
![]()
|
Evet herkes üsttekine bir şarkı armağan edecek (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Benim üstümde kimse yok siz başlayyın (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -16:46
|
|||||
![]()
|
al yine marmaralı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) neyse şaka bi yana bi şarkı hymm bi düşüneyim.. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) "Tony Braxton - Unbreak my Heart" (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ne bileim bu geldi aklıma neyse..
![]() |
||||
|
|
|||||
14.01.2008 -04:48
|
|||||
![]()
|
Müslüm Gürses ten O beni prenses peri sanıyor adlı parçayı armağan ediyorum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
25.01.2008 -17:42
|
|||||
![]()
|
amy lee broken (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Bén
**DuRmam.. **YoRuLmam.. **deLiririm.. HeR zamaN **ağLarım.. **ağLaTırım.. **GüLerim.. **SiLerim.. **Çoq Konu$uRum.. **SusTummu hiç konu$mam.. **ßaşßelasıyım **AbarTı kıskancım **Sinir ßozucuyum **İnaTçıyım **anTi-ciddiyim **seFimLiiiim **msn manyaaayım **üfff!!deLi doLuyum **Tribe geLemem ama çok güsel trip yaparım **Bana Trip YaPanı Sevmem.. **DeLirTirim.. **Bütün Gece uYumam.. **YerLi YerSiz uYurum.. **ÇoK Severimmm.. **iÇerim.. **Gezerim.. **üzeRim.. **SEVDİMMİ TAM SEVERM SEN SEVMESSEN Pİ$MAN EDERİM.. **üzüLüRsem Can YaKaRmmmm.. **aşık oLur,iç geçirir,deLi eder,akıL çeLer,a$ık eder,terkederim **Düşman harcar,dost birikTirir,emek weririm,werdiğim emeğe Layık deiLse SİLER GEÇERİM...!!! ÇoqDa TıIInq FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..? |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -02:39
|
|||||
![]()
|
ferdi tayfur (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) bende unuturum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -13:20
|
|||||
![]()
|
rihanna-pleasa don't stop the music (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Bén
**DuRmam.. **YoRuLmam.. **deLiririm.. HeR zamaN **ağLarım.. **ağLaTırım.. **GüLerim.. **SiLerim.. **Çoq Konu$uRum.. **SusTummu hiç konu$mam.. **ßaşßelasıyım **AbarTı kıskancım **Sinir ßozucuyum **İnaTçıyım **anTi-ciddiyim **seFimLiiiim **msn manyaaayım **üfff!!deLi doLuyum **Tribe geLemem ama çok güsel trip yaparım **Bana Trip YaPanı Sevmem.. **DeLirTirim.. **Bütün Gece uYumam.. **YerLi YerSiz uYurum.. **ÇoK Severimmm.. **iÇerim.. **Gezerim.. **üzeRim.. **SEVDİMMİ TAM SEVERM SEN SEVMESSEN Pİ$MAN EDERİM.. **üzüLüRsem Can YaKaRmmmm.. **aşık oLur,iç geçirir,deLi eder,akıL çeLer,a$ık eder,terkederim **Düşman harcar,dost birikTirir,emek weririm,werdiğim emeğe Layık deiLse SİLER GEÇERİM...!!! ÇoqDa TıIInq FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..? |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -14:56
|
|||||
![]()
|
Murat Kekilli "Ayrılık Vakti" (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -15:09
|
|||||
|
Tarkan - Vay Anam Vay (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -15:09
|
|||||
![]()
|
elif turan kirik bir ask
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -16:45
|
|||||
![]()
|
Gece Yolcuları "Hüzün"
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -16:51
|
|||||
![]()
|
Şuan dinlemeye başladığım şarkıyı Original'e ve tüm sevipte ayrılanlara armağan ediyorum. Feridün Düzağaç beni unutma...
![]() |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -17:12
|
|||||
![]()
|
Sana Ceza'Dan holocaust'u armapan ediyorum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -00:30
|
|||||
![]()
|
Sezen Aksu Sen ağlama.
![]() |
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -00:42
|
|||||
![]()
|
Feridun Düzağaç "Hasretler Ayrılıkla başlar"
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -00:53
|
|||||
![]()
|
Vayy benim şarkım.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Sağolasın ablam...
O zaman Emre Altuğ Neyleyim.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -17:03
|
|||||
![]()
|
ferudün düzağaç- söz ver
![]() Bén
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -03:39
|
|||||
![]()
|
baris akarsu gozlerin
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -16:25
|
|||||
![]()
|
CimiLLi İbo-Aşk mahkumu (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -20:46
|
|||||
![]()
|
rüzgar-zifiri (senlik bi şarkı değil ama (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) )
![]() Bén
||||
|
|
|||||
01.02.2008 -14:37
|
|||||
![]()
|
Hayko CepKin-Bertaraf Et
![]() |
||||