Dinlediğiniz şarkıdan bir dize paylaşın... |
Bu bölüme üyeler tarafından açıla(cak)n tüm konular, yetkili editörün onayından geçmektedir. Site içerisinde daha seviyeli oyun başlıklarının açılıp oynanması amacıyla göstermekte olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz.
![]() ![]() |
Dinlediğiniz şarkıdan bir dize paylaşın... |
13.01.2008 -12:26
|
|||||
![]()
|
Evet dinlediğiniz şarkıdan bir dize paylaşacksınız arkadaşlar (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Özgün-Ayrılık çok seviyorum bu şarkıyı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) yalnızlık dört yanımı sarmış olsa da sensizlik yollarımı tutmuş olsa da zamansız bir depreme tutuldu kalbim tutulsun sensiz ölmek zamanı şimdi... ah yangın kor ateşler beni sarsa da sensizlik yollarımı tutmuş olsa da zamansız bir ölüme seyirci kaldın alkışla sensiz ölmek zamanı şimdi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -18:40
|
|||||
![]()
|
metallica - for whom the bell tolls
Take a look to the sky just before you die It is the last time you will Blackened roar massive roar fills the crumbling sky Shattered goal fills his soul with a ruthless cry Stranger now, are his eyes, to this mystery He hears the silence so loud Crack of dawn, all is gone except the will to be Now they will see what will be, blinded eyes to see aynen böyle (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
20.01.2008 -19:57
|
|||||
![]()
|
atar mı bu kalp sen olmasan
feryad eder mi sen duymasan nolur sevgilim kaçma benden yaşar mı bu can sen olmasan dj yıldırım-sen olmasan (aşkkıımaa) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
20.01.2008 -19:59
|
|||||
![]()
|
Panik - Diskotek.
Daha dün gelmiştin köyden çıkmaz oldun diskotekten. Uzak dur kz çok yemekten Uğraşırsın selülütlen. Fazla kaçmış dökelten tuaf olmş mini eteklen Bu son şarkı bu albümde bu son şarkı bu albümde... Çok matrak şarkıları var Panik grubunun gerçekten.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
24.01.2008 -01:59
|
|||||
![]()
|
Peyk
Kapıyı çekin gidin Beni bırakın gidin Kilidi vurun ardıma Yalnızlık kalsın kapıda Kazansan ne kaybetsen ne Gururunun savasını Yalnızlıktır ganımetı sakla Onu bos odanda ne kendıne ne ona Şehırler olur sen kacarsın Kalbim ölü bulundu dün sabah Ben bu aşkın ızdırabını Bana bu şarkıyı yazdıran Bana üç maymun yaptıran Benı bu içiren sunger gibi Bu aşkın ızdırabını Ne kendıne acı ne ona Şehırler olur sen akcarsın Kalbim ölü bulundu dün sabah Ben bu aşkın ızdırabını Kapıyı çekin gidin Beni bırakın gidin kilidi vurun ardıma İyiyim böyle gidin gidin.. ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
24.01.2008 -02:00
|
|||||
![]()
|
Söylenecek çok sözüm vardı hepsi yarım kaldı neler ummuştum hayattan hepsi yarım kaldı...
![]() |
||||
|
|
|||||
25.01.2008 -17:22
|
|||||
![]()
|
I wanted you to know I love the way you laugh
I wanna hold you high and steal your pain away I keep your photograph; I know it serves me well (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Bén
**DuRmam.. **YoRuLmam.. **deLiririm.. HeR zamaN **ağLarım.. **ağLaTırım.. **GüLerim.. **SiLerim.. **Çoq Konu$uRum.. **SusTummu hiç konu$mam.. **ßaşßelasıyım **AbarTı kıskancım **Sinir ßozucuyum **İnaTçıyım **anTi-ciddiyim **seFimLiiiim **msn manyaaayım **üfff!!deLi doLuyum **Tribe geLemem ama çok güsel trip yaparım **Bana Trip YaPanı Sevmem.. **DeLirTirim.. **Bütün Gece uYumam.. **YerLi YerSiz uYurum.. **ÇoK Severimmm.. **iÇerim.. **Gezerim.. **üzeRim.. **SEVDİMMİ TAM SEVERM SEN SEVMESSEN Pİ$MAN EDERİM.. **üzüLüRsem Can YaKaRmmmm.. **aşık oLur,iç geçirir,deLi eder,akıL çeLer,a$ık eder,terkederim **Düşman harcar,dost birikTirir,emek weririm,werdiğim emeğe Layık deiLse SİLER GEÇERİM...!!! ÇoqDa TıIInq FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..? |
||||
|
|
|||||
26.01.2008 -03:41
|
|||||
![]()
|
Avril girl firiend (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
hey hey you you I dont like your girl friend (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
27.01.2008 -14:56
|
|||||
![]()
|
nerdesin yine yolculuk nereye
telefonda sesin ısıttı ya işte sinirle topladım tüm eşyalarını nolur almaya gelme bıraq izlerin kalsın bende ![]() Bén
**DuRmam.. **YoRuLmam.. **deLiririm.. HeR zamaN **ağLarım.. **ağLaTırım.. **GüLerim.. **SiLerim.. **Çoq Konu$uRum.. **SusTummu hiç konu$mam.. **ßaşßelasıyım **AbarTı kıskancım **Sinir ßozucuyum **İnaTçıyım **anTi-ciddiyim **seFimLiiiim **msn manyaaayım **üfff!!deLi doLuyum **Tribe geLemem ama çok güsel trip yaparım **Bana Trip YaPanı Sevmem.. **DeLirTirim.. **Bütün Gece uYumam.. **YerLi YerSiz uYurum.. **ÇoK Severimmm.. **iÇerim.. **Gezerim.. **üzeRim.. **SEVDİMMİ TAM SEVERM SEN SEVMESSEN Pİ$MAN EDERİM.. **üzüLüRsem Can YaKaRmmmm.. **aşık oLur,iç geçirir,deLi eder,akıL çeLer,a$ık eder,terkederim **Düşman harcar,dost birikTirir,emek weririm,werdiğim emeğe Layık deiLse SİLER GEÇERİM...!!! ÇoqDa TıIInq FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..? |
||||
|
|
|||||
27.01.2008 -17:27
|
|||||
![]()
|
hiç aklına geldimi sokaklarda donuyorum
cevap versene bana sana soruyorum bu kadar mı çok istiyorsun tamam gidiyorum aman tanrım inanmıyorum hala seviyorum bütün bozukluklarımı dinlencilere verdim belki yine seversin diye gariban sokaklarda gecelerce kalemimle kayboldum hecelerde Sansar-Gariban ![]() |
||||
|
|
|||||
27.01.2008 -19:24
|
|||||
![]()
|
allah ayirmasin sevenleri
kimse karismasin daha kucugum ben kalbim cayir cayir ocak gibi kaldim ellerine buyut istersen ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
27.01.2008 -21:27
|
|||||
![]()
|
Sagopa
Derdimeee çare baytarım yokk, dengeme destek tut ki durayiiimmm. ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -02:28
|
|||||
![]()
|
Evet dinlediğiniz şarkıdan bir dize paylaşacksınız arkadaşlar die not düşülmüş (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) o zaman
mithat körler lay lay lay lay lay lay la la lay lay:D dünya duysun şanlı eses bizim aşkımız dillerden hiç düşmez bizim şarkımız siyah kırmızı akar kanımız biz eskişehirliyiz işte farkımız ... ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -13:32
|
|||||
![]()
|
kalbime bir sancı kaldı kaldıı.
çıkar kopsun yüreğimden at beni yereeee (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Bén
||||
|
|
|||||
13.02.2008 -15:53
|
|||||
![]()
|
rahatsız ız rahatmısınız
kararsız kalmadık safımızdayız neşemiz yerinde lafımızdayız arzum olursa sölerim başınızdayım Sansar-Rahatsız ![]() |
||||
|
|
|||||
14.02.2008 -17:04
|
|||||
![]()
|
Hiç bana laf söylemeyin sakın
Sormayın sakın nedir bu iş Size ne aman anlamazsınız Pek hesaplı ince iş Arasıra bazı bazı genellikle sık sık Sıkılıyorum daral geliyor Ama gazete niyetine okuduğumuz şeyler Dört, beş kupona neler veriyor Siz yine hala ananızın margarini mi Kullanıyor sunuz Şarkı daha yeni başladı Neden hemen kıllanıyorsunuz Bol haş haş bol kokain Çok arayana az vitamin Bol ketçap adı tat ketçap Yani dök dök ye dök ye Bilmem hatırlar mısınız grup vitamin'i onların yaptığı bir şarkı çocukken çok severdim adamlar bugünü o zamandan görmüşler ne dersiniz? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
14.02.2008 -21:29
|
|||||
![]()
|
midemin olduqu yerde qarip bi sancı war
içimde qarip bi his war we saat çok qeç bu qece uyku tutmadı we bütün sorunlar qözlerimi kapattıqımda yine ordalar UyKu Tutmadı-SawLet ft. sansar&Rapozof ![]() |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |